Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 burning legion serverinda bulunan draenei mage imi satiyorum. 3/5 t4 ve t5 legs var. zaten armory de itemler rep durumu felan hersey gorunuyor. ek olarak frost seti felanda var. gruul icin sta seti iviri ziviri var. 1k civari gold ve biraz ench matleri duruyor. 250 ytl istiyorum. ayni serverda lvl 60 ne hunterda bulunmaktadir. armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Xviylen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bendede horde priest var lvl 70 . itemleri çok iyi degil ama flying mount , biraz para ve kara keyi var. takas etmek istersen mesaj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 zaten baska bir acc var abi takas dusunmuyorum. ucuz fiyata da veriyorum iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar