Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bmw z4


Namessar

Öne çıkan mesajlar

aklima geldi, fiyatlara bakayim diye. hem borusan bmw, hem kosifler sitesinde z4 icin bir fiyat konmamis. m ler bile orda fakat z4 yok. ne coupe si ne roadster i.

benim merak ettigim turkiye de 2.0 coupe olanlari satiliyor mu? satiliyor sa ne kadara satiliyor? bir de dogasi geregi bu bir hiz arabasi. kullanan var mi? yerden yuksekligi ne kadar? sorun yaratiyor mu?

bir de gene dogasi geregi cok dayanikli ya da guvenli bir arac olmasini beklemiyorum. hafif kasa zorunlulugundan daha cok. ama kullananlarin yorumlarini bekliyorum.

roadster mi yoksa coupe mi onerirsiniz? bana coupe daha guzel gozuktu resimlerde.

Onumuzdeki yaz sonunda, agustos ayi civarinda, 1.18i yi satip ustune koyarak almayi dusunuyorum. fakat tavsiye lazim. 60k euro civarini gecmiyor olmasi lazim.

Not: ben arabayi satin alirken kosiflerde bir roadster z4 vardi diye hatirliyorum showroom da. fiyat listesinde gorememek garibime gitti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2.0 satiliyor ama otomatigi yok, ole yere yakinligi falan hic dert degil ole yere yakin bir araba degil cunku. Benim z4m ini deneme sansim olmustu

aracin ici mezar gibi ama hizlanmasi cok zevkliydi.

Yalniz yakin zamanda yenileme gecirmesin dikkat et cunku bayagdir var piyasada
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

namessar;
z4 coupe'nin 2.0 versiyonu oldugunu bilmiyordum
ama türkiye'de Z4 Coupe 3.0si ve Z4 M Coupe dısında hic bi z4 coupe modeli bulunmamakta.
bu araba aslında cok keyifli bir araba 3.0si kullanma fırsatım oldu, 265hp baya bi keyif veriyor yol tutusu falan da fena degil aracın burnu biraz uzun olmasına ragmen. agırlık dagılımı 4x%25 oldugu icin araba bi hayli oturakli. ben de Z4 M Coupe düsünüyordum fakat aile izin vermemesi nedeniyle yalan oldum. ama iyi ki de olmusum. 118.000Euro Coupe'nin, 124.000Euro da Roadster'in Türkiye'deki cıkıs fiyatları oldu. Ama tabi kac kisi bu araclari SMGsiz sadece manuel ve opsiyon ekliyemeden alacak ki? Borusan da herzamanki gibi bu hatalı stratejisinden dolayi arabalari elinden cıkarmak ugruna herseyi yapti. Şöyle söyliyim, Borusan'daki satış danışmanım beni yazın ortasında Z4 M Coupe icin aradı ve fiyatın 80.000Euro'ya düstügünü, aracı hala isteyip istemedigimi sordu ben de ona olamicagnı anlattım. Ve aradan 1 hafta gectiginde M Coupe gibi canavar bi makinanın 72.000Euro'ya satıldıgını duydum. Evet 2007 model sıfır km. Bu gerceklerle karsı karsıya geldikten sonra Türkiye gibi kupon arabaların ikinci ellerinin öldüğü bir ülkede bu aracları sıfır almak cok mantıksız. He bu arada 87.000Euro'ya gelen 3.0si modeli de 59.000Euro'ya bırakıyorlardı çaresizlikten. Z4 piyasası cok ama cok patlak olan bi araba. İlle de sıfır alıcan ben bu makinayı dersen, yıl sonlarını bekle. Yani Eylül-Ekim gibi damla Borusan'a adamlar sana satmak icin cok cko cazip indirimler yapacaktir. Kolay gelsin =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

almanya sitesinde 2.0 coupe gozukmuyor, sadece roadster da var 2.0 secenegi.

dedıgınız gibi ben bir turlayayım kosifleri, borusan ı ve bursa daki bayileri. artık galeri arabası kalmaz ellerinde yaz sonuna herhalde. gecen seneden akıllanmıslardır. bu sene sadece sıparısle ve tuzlu gelır herhalde. ama 2007 model kalan bir tane varsa hala ellerinde cazip bir pazarlık yapılabılır belki. bir dolasayım goreyım durum nedır ne degıldır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

namessar sen alırken showroomdaki z4 muhtemelen siyah 2.0 roadster olandı. 50bin euro istiyorlardı o arabaya ama indirimsiz filan fiyatını söylüyorum konuşmadım araçla ilgili. düz vitesti zaten otomatik seçeneği sanırım 3.0 olmadan yoktu o ara şimdi ne durumda bilemiyorum. ama z4 düşünüyorsan bence roadster olmalı. o arabaya onu yakıştırıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Quibble said:
:) hehe.. annemi pistte dusunemiyorum.
kadin tek basinayken korkusuz. istanbul-antalya 5.5 saatte yaptigini biliyorum. (antalya il sinirina kadar)
kadinin rekorunu hala kiramadim ya :(


öeeh, uçmus annen =)

anlamadıgım sey hic mi radara denk gelmio.. biz marmaris-izmir yolunda 2 kere radara yakalandık bi kere =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...