kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ııh selam şimdi ben böyle bayadır yalnız yaşayan biriyim evde soracak insan da yok en kolay burdan sorarım diye düşündüm.. şimdi evdeki gazlı ocağı ben fazla kullanmıyorum, ancak en son bayağı bir kullanmamışım 1 ay kadar herhalde... - tüp'ün içi dolu ve içinde gaz var ancak hortumda bir yerde hava yapmış herhalde yanmıyor... ne yapmam lazım patlamadan ocak yakmak için? (hani böyle güvenlik şalterli kafa var tüp'ün üstünde=)
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bu valf'i çıkardım taktım hala yanmıyor ama çıkarırken hafif gaz kokusu geldi sonra geri taktım yanmadı yine ocak... sağ sağlim geri taktım tüpü, ortamı havalandırdım...
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Abi bence pek bulaşma, ara tüpçüyü gelsin taksın.
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 saati daha geç zannediyordum eyvallah bakmamıştım hiç saate açıktır tüpçü herhalde...
Burax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 gaz kokusu aldıysan ateşle bir kontrol et gaz kaçağı varsa neyse gaz kaçağı yoksa :F en iyisi hiç uğraşma ara tüpçü gelsin baksın 5-10ytl bişi verirsin genelde genç çocuklar gelio zaten harçlık olur
Öne çıkan mesajlar