forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 urmesque said: forgiver said: sinirlendi işte hadi üzerine gidelim daha çok kızsın yok sinirlenmiyorum. merakla evriminizi izliyorum ama ilerlemiyor pek. yalan söylüyrsun, duygularını yazarken bile saklamakta oldukça başarısızsın ben evirme inanmıyorum ama doğal seleksiyon diye bişey var tüh lan kendimi tutamayıp cevap verdim, yanlış strateji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 urmesque salla anam, hos sallııosun zaten(azınlık raporu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ben eski sevgilinin yenı sevgilisnin fotosunu istiyorum güzele bakmak sevap nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 cons alooo kingpin admin huooop :) kilit! kilit!1 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 adam ders calısıorm diye iplemez oldu forumu,cons nerdekü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bunlar daha iletişim çağındaki çocuklar :P takma urm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bir in-joke falan mı ? öm atabilir misiniz hatta cidden anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar