aramil Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Birkaç arkadaşım oyuna trial hesap alıp başladılar, devam etmek için key almalarını söyledim fakat emin değilim, wow+tbc battlechest pakedini gösterdim alternatif olarak. Aklıma takılan konu key alıp başlayamazlar mı? Bir zahmet key alabilecekleri link rica edebilir miyim? Bulamadım da. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 trial accla login olsunlar link var upgrade diye oradan satın alabilirler. soruyor zaten hangisini almak istiyorsunuz tbc mi direk wow mu hede hödö diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Şimdi kontrol ettik, trial hesabın kapanmasına 6 gün var ve upgrade to bc seçeneği var fakat kapalı. "you will first need to upgrage your trial account" diyor ve sayfanın en altında retail authentication key istiyor. Wow key ve TBC key mi alacaklar bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 wow cd keys burdan cd keyleri online olarak alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 said: Wow key ve TBC key mi alacaklar bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Evet iki keyi de alacaklarmış öğrendim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar