zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Dün 2. harddiskimi fat32den ntfs ye çevirdim. Windows dier diskde olduğu için reset atmadı bilgisayar ve gayet işlerimi yaptım. Sonra reset atınca NTLDR eksik hatası veriyor. ntfsye çevirdiğim hd yi söktüğüm zaman bilgisayar gayet normal açılıyor. Bana biraz garip geldi bu durum. NTLDR yi ikinci hd de araması.. 140gb arşivim tehlikede, bir yardım eli bekliyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 boot dosyasını yeniden oluşturman gerekiyor. windows cd sini tak ,cd romdan baslat r tusuna bas kurtarma consoluna gir. fixboot yazıp enter bas işini bitirdikten sonra cd ni cıkar keyfine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ben bunu düzeltmesini öğrenene kadar kaç bin kez format atmıştım ya seneler önce. vay anasını ufakmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Master Slave ayarları değişmiş ondan oluyormuş. Nasıl değiştiğini anlamadım ama neyse, çözdüm. Yardımlar için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar