gordon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Şimdi şöyle...Benim harddisk im iki ya ayrılmış durmda biri e: biri c: ."c" de xp yüklü...e de hehangi bir sistem yüklü değil... E ye formatımı paşa paşa attım...Sonra silinmesini istemediğim dosyaları falan E ye koydum...Sonrada c yi formatlamaya çalıştım...ama yapamadım...bildiğim her yolu denedim... ama başaramadım bir türlü...bu konu hakkında yazılmış forumlara da baktım ama başaramadığım şeyleri söylüyorlar çoğu... Xp ye format atmam için dos a geçmem gerek bunu biliyorum dos a da xp start-up diskiyle geçiyorum iyi hoş buraya kadar... burada iki sorun cıkıyor.xp nin yaptığı start-up diskte format atabileceğim bir tool yok.bu sorunu halletsem bile daha önce E olarak kullandığım kısmı c: olarak görüyor bilgisayar... ve eski c: yi nereye koydu bulamıyorum...klavyedeki her tuşu denedim ama nafile... Xp yi silmeyi başarabilrisem ve tabi hardsike de format atabilirsem yerine 98 yükleyeceğim...dedim bende bare win 98 cd si takayım onu e: ye yükleyeyim sonra 98 le başlatırım xp nin olduğu bölüme format atarım diye... onu da yapamadım... daha doğrusu yine start-up disk ile başlatıyorum...ama ordan cd ile işlem yapmayı başaramadım bir türlü...sistemin boot srası sanırım disket, cd, .... diye gidiyor ama yiende başaramadım yardımlarınızı bekliyorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 win 98 başlangıç cd ile başlatmayı dene dosta format c: komutunu kullan eğer ntfs formatlanamaz gibi bi hata var ise fdisk komutunu kullanarak c bi ihtimal uzatılmıs sürücüdür onu sil normal uzatılmış sürücü yaparsan olur çünkü ben attım xp e format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 hiç bir şey anlamadım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Daha basit nasıl anlatılır ya şimdi Win98 başlangıç cd si disketi gibi bişi varya dosta açıyo bilgisayarı o ortamda formatlamayı dene sonra bi problem cıkarsa onu yaz buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 şu an xp kullanıyorum o yüzden 98 start-up disketim yok.. o disket olsa herşey çok kolay olacak... + dediğim gibi silmemmk istediğim kısım yani E kısmını dosa geçince c: olarak görüyor... benim silmek istediğim kısım ynai c: ise kayboluyo..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bütün bu olay xp nin disk yönet hede hödösünden kaynaklanan saçma bir şey sana söyleyim fdisk komutunu kullanmanın bi yolunu bulmadan format atabileceğini zannetmem. başlangıç disketi dosyalarını kopyalayacağım link veririm birazdan sana sen çekersin bi disket yaparsın ok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ok ordan fdik komutu nu mu kullanıcam?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 çok soalasın bu arada[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Disket sürücüm olmadığını unutmuşum varda aslında yeni bilgisayara geçtiğim için çıkarttım filan yeni alet serviste win98 cdin belki bootable dır bi yerden başlangıç disketi bulmayı dene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ben bu işe bulaştığıma pişman oldum valla ya tam halledicemsandıım ama yine olmadı :( bide şey yaptım bios tan boot from sırasını ilk cd olarak değiştirdim ama cd den boot apamadım.. gerçi nasıl yapıldığınıda bilmiyorum boot from cd: yazısı cıkıo beklio biraz sonra devam ediyo başka bişey yaptığı yok böhühühü[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 arkadaşım xp kurmatk istemediğimi slyedim sen bana tekrar xp kurdurtuyosun... hem bilgisayar benim ister format atarım ister kormat :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Format atma hepsini teker teker sil Nede olsa format yanlış tanınıyor format demek biçimlendirmek demek ama biçimlendirilirken tüm dosyaların silinmesi gerektiğinden hard diski sıfırlamak için kullanılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 zaten ben biçimlendirmek istiyorum.... şu an ntfs de ben fat32 ye geçmek istiom... bide 98 kurmak istiyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 + bide widows klasorünü falan silemiyorum ki[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Windows XP CD si iel baslat pc ni sonra windows kurar gibi devam et format atarken FAT32 yi sec onan sonra dosya kopyalama ya baslamadan cd cikar sonra 98 cd si koy re start at yine cd den acilinca bi daha format at eger dosya kopyaladiysa xp unlarda gitsin diye al sana NTFS FAT e degisti.[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Boot from cd dedikten sonra dikkat et altında bi yazı çıkar Press a key to bood from cd. sonra noktalar çoğalır o sırada bir tuşa basman lazm cd den boot etmesi için.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 al bi disket git bi internet kafeye (98 kullanan) söyle bi başlangıç disketi oluşturcam de yaparlar alırsın takarsın [b]kormat[b]larsın[signature][hline]Show No Merci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: armra, 23 January 2004 18:21 tarihinde demiş ki: al bi disket git bi internet kafeye (98 kullanan) söyle bi başlangıç disketi oluşturcam de yaparlar alırsın takarsın kormat[b]larsın Windows98 ile boot yaptiginda Dos'un nasil NTFS olan partitionlari gormesini bekliyorsun ?[signature][hline][b]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Zaten yukarda da yazılmış ama benzeri bi durumu bizde bu disketin yardımıyla atmıştık c yi d yi karıştırma hadisesi dahil bilumum durum oluşuyo ama sonuçta biz çözümü burda bulduk zaten herkesde öyle söylemiş sorun adama bu datanın ulaştırlamamış olması olduğundan en basiti bi int kafeden bu diskete ulaşması değil midir?[signature][hline][b]Show No Mercy[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar