Solonor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Arkadaşlar, çıktığı haftadan beri oynuyorum oyunu ama bu sıralarda bi durumla karşı karşıya kaldım ki o da şöyle oluyor: oyunda maça girdiğim zaman böyle bir görüntüyle karşılaşıyorum. Nedenini bilen ve söyleyen olursa çok teşekkür edicem ona. :)[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim..
koberk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 nası bi görüntü ...galiba resim koymaya çalıştında olmamışş.
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 gözükmüyo mu resim.[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim..
Jester Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 walla oyunda maça girince beyaz zemin üstüne kırmızı x le karşılaşıyosan ya ekran kartı diye sana pokemon kartı vermişler ya da 15 derece astigmatsın[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-)
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 yok abi. :) oyuna girdiimde böle çim kesme izleri olur ya ya bi garip abi resmi koymam lazım. niye olmadı anlamadım. http://cloud.prohosting.com/solonor/nasiolur.JPG bi daha deneyin.[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim..
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 http://server4.uploadit.org/files2/180104-nasiolur.JPG bi de buna bakın.[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim..
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 dur tahmin ediyim detonatorunu update ettin?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 aa dogru ya evet. :)[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim..
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 up hadi napcam ya?[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim..
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 off şimdi patchini indirdim oyunun sorun geçti ama bu sefer de yawaş çalışıyor. :([signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim..
koberk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 evet bendede yavaş çalışıyordu.şöyle yaparak geçti. ctrl-alt-del. yap,hoparlörün programını sağ tıklayıp işlemi sonllandır de.hızlanır fakat ne yazıkki ses olmuyo bu sefer de .pek zevkli olmuyo fakat istersen oynıyabilirsin.
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: Solonor, 19 January 2004 17:56 tarihinde demiş ki: off şimdi patchini indirdim oyunun sorun geçti ama bu sefer de yawaş çalışıyor. :( abi madem detonatorunu update etmişsin e önce bi xp nin "roll back driver" özelliğini kullansaydın ha patchini indirdin düzeldi o zaman sorun yok. ama pes3 ün yawaş çalışması başka bi olay. onu da başka bi patch yardımıyla "detail level" özelliğini düşürerek yapıyosun. ayrıntılı bilgi için: http://www.soccercenter.net/[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 abi ordaki herşeyi yaptım ama geçmiyo ya. :([signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim..
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Yavaş çalışıyosa onun patchi var. Level'da yazıyo hatta linki. Levelı bulursam yazarım[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor!
Öne çıkan mesajlar