PiNk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 İlk 'dijital güzel' yarışması DÜNYANIN ilk dijital güzellik yarışması düzenleniyor. Yarışmanın organizatörlüğünü yapan İtalyan Franz Cerami, "Sanal gerçekliği kullanarak günümüzün güzellik idealini arıyoruz" dedi. Birinci seçilecek sanal güzeli yaratana 5 bin dolar ödül verileceğini söyleyen Cerami, başvuruların www.missdigitalworld.com adresine yapılabileceğini ve finalin gelecek yıl aralık ayında yapılacağını kaydetti. http://www.missdigitalworld.com/index.html bilgi almak isteyenler icin link burda efendim....[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 evet guzel bi olay hem bunlarin kaprisi de olmuyo biliyon mu? :) cnn kasimda yayinlamisti bu resmi oraya katilan modellerden biri baya guzel bi de cilleri olmasa tadindan yenmeyecek!bi de bu gorsel sanatlar konusu gibime geliyo [signature][hline]-->Four String MagicTime well wasted[Bu mesaj green_martian tarafından 24 January 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 çiller harika da kulağın üst kısmı ıı ıh[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Aslin'da haber gectigimiz ay'a ait .. Merak ettim iciniz'den katilan'lar oldu mu ?diye o yuzden koydum.....[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ben onun video'sunu ilk izlediğimde ağız ve dişler bana çok kötü gelmişti.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 burdaki cogu kisinin boyle biseyden haberi yoktur hala silencerin resmine mesaj atiyolar[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 sen katıldın mı? katılmadıysan niye katılmadın?[signature][hline]I can't get no sartisfaction! *!you feel horny* Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Soru bana mi green'e mi?[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 abi kadın suratı yapması en zor şey 3d de bana göre az daha köşeli olsaymış ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: PiNk, 24 January 2004 01:48 tarihinde demiş ki: Soru bana mi green'e mi? sana tabii ki... yarışmanın bayanlar arasında olduğunu tamni diyorum daha açıp bakmadım ama sanırm öyledir belki bir ara bakarım[signature][hline]I can't get no sartisfaction! *!you feel horny* Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 zaten miss diyor green-martian miss olamayacağına göre... olsa olsa hmm ne bilim olur bir şeyler[signature][hline]I can't get no sartisfaction! *!you feel horny* Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 yarışmadaki bayanlar gerçek değilmiş goddamit! neymiiiş satırları atlayarak okumak sux mış[signature][hline]I can't get no sartisfaction! *!you feel horny* Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Ehu,Ehu,ehuehele sonunda anladin babacum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ya bende idrak yolları tıkanıklığı var da.. özellikle soüuk havalarda iyice azıyor..[signature][hline]I can't get no sartisfaction! *!you feel horny* Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Aman esta piti piti.....:)[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 hah şimdi bir de burnunu oynat tam olsun Türk işi tatlı cadı...[signature][hline]I can't get no sartisfaction! *!you feel horny* Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bonepart kesinlikle değinlimesi gereken bir nokta.. senin başkanlığını yaptığın kurum olarak bir yarışma tertip etsek mi? ;)[signature][hline]smthng about sx&drt [Bu mesaj Wendigo tarafından 24 January 2004 04:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar