Zarlar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Merhaba arkadaşlar. Elimde her tür rp oyununda kullanabileceğiniz türde ve çok sayıda zar mevcut. Üstelik iddia ediyorum, vereceğim fiyatlar çok çok ucuz. Aşağıda fiyatları ve stok durumunu veriyorum. Stok durumunu sürekli güncel tutacağım. Yalnız birkaç noktaya dikkatinizi çekmem gerek. Ürünleri Türkiye'nin her yerine, kargo ücretini ödemeniz karşılığında gönderiyorum. Yalnızca Üsküdar ya da Kadıköy'e gelebilecek arkadaşlar, en az iki saat önceden telefon edip randevu alırlarsa her iki ilçe merkezinde bilinen bir yere gelip elden teslim yapabilirim. Ayrıca, zarların renkleri karışıktır. Belirli renk takımları halinde satış yapamıyorum. Ancak hepsi İngiltere, Danimarka, Almanya ve Tayvan'da üretilen, çok kaliteli zarlardır. Zarların kalitesine kefil olsam da renk ve boyut konusunda maalesef seçme şansı sunamıyorum. Takip edenler bilir, fiyatlarım piyasa ortalamasının çok altında. Bu ucuzluğun bedeli de budur ve ve bu bedelin makul olduğuna inanıyorum. Fiyatlar ve Stok Durumu D20 Set (D4 - D6 - D8 - 2xD10 - D12 - D20) Fiyat: 12 YTL Stokta: 18 SetD20 Zar Fiyat: 7 YTL (5'li paket) 12 YTL (10'lu paket) Stokta: 30 AdetD10 Zar Fiyat: 7 YTL (5'li paket) 12 YTL (10'lu paket) Stokta: 25 AdetD6 Zar Fiyat: 7 YTL (5'li paket) 12 YTL (10'lu paket) Stokta: 45 Adet Siparişlerinizi özel mesaj yahut [email protected] adresine gönderebilirsiniz. Sipariş veren herkese, güven temini amacıyla ilk olarak adımı, adresimi, cep telefonu ve banka hesap numaramı içeren bir mesaj göndereceğim. Havalenizi yaptığınız gün ürünler Yurtiçi Kargo'yla gönderilecek. Kargo masrafını azaltmak isterseniz yakınınızda bulunan bir şubenin adını bildirin lütfen. Şubeden teslim eve teslime göre daha ucuza geliyor. Son olarak, lütfen pazarlık teklif etmeyin. Görüyorsunuz ki fiyatlar zaten çok makul. Güle güle kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 şimdi takım istesek biraz ugraşıp takım seklinde getiremezsin 10 gün önceden söylesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarlar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Fiyatlar ve Stok Durumu (15.01.2008 tarihinde güncellendi.) D20 Set (D4 - D6 - D8 - 2xD10 - D12 - D20) Fiyat: 12 YTL Stokta: 17 Set D20 Zar Fiyat: 7 YTL (5'li paket) 12 YTL (10'lu paket) Stokta: 25 Adet D10 Zar Fiyat: 7 YTL (5'li paket) 12 YTL (10'lu paket) Stokta: 5 Adet D6 Zar Fiyat: 7 YTL (5'li paket) 12 YTL (10'lu paket) Stokta: 45 Adet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar