yahþibey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 şimdi arkadaşlar ben meslek lisesinde okuyorum fakat pişmanım bu yüzden alan dışı tercihten sosyoloji okuyacağım fakat puan, katsayı olayları yüzünden kontejanı hiç dolmayan ve bu yüzden puanıda olmayan bilgi üniversitesi sosyolojide okumaya karar verdim kontejyan dolmuyormuş ama hocalar iyimiş aranızda bilen eden var mı?
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bilginin cs, matematik ve görsel iletişim bölümünün iyi olduğunu duydum. orası da iyi olabilir, bilim bölümlerinde başarılı gibiler. boğaziçine gel acı çek istiyosan
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 adamın katsayı problemi var boğaziçine gel diosun =)
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ha bi tek sen gfirebiliyosun yanı boğz icine ok aadım ben
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 zuhahu yine magic forumlarına çevirme burayı da gökçen! haha
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 sosyoloji okunmaz, okuyan da hiyardir mortis gibi. napican harbi sosyoloji okuyup once onu dusun bir..
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 hmm katsayı kısmını okumamışım evet o zaman zor olur heralde, puanını bilmiyorum ama
yahþibey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yarama tuz bastınız valla :D hayalim boğaziçi felseydi hep öyle kalacak !
yahþibey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 en güzel kızlar mimar sinanda :D!
helena Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 kuzenim ordan mezun oldu. pek alakası yoktu sosyoloji ile, annesi babası yapmıştı tercihini ama bölümüne aşık oldu diyebilirim girdikten sonra. akademik kadrosu baya iyi diye duymuştum ondan, ne kadar doğru bilemem.
yahþibey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bilgi üniversitesi sosyoloji mi? yoksam boğaziçi mi?
yahþibey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 kuzeninle konuşma şansım var mı?
Öne çıkan mesajlar