Cermy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 evet canım telefonumu satıyorum. sorunsuz bi şekilde çalışıyor. pili 2,5- 3 gün gidiyor. telefonun icinde kendinden itunes yazılımı mevcut yanında bütün bütün aparatlarını veriyorum. - şarj aleti (bir tek bu orjinal değil, kendisini bir trafik kazasında kaybettim) - kulaklık - iki çift kulaklık süngeri - usb kablosu - 256mb micro sd, adaptoru ve kutusuyla beraber - deri,mıknatıslı kılıfı, ve kemere takma aparatı - araba şarj aleti - telefona takılan motorola bilekliği - temizleme parçasına benzeyen yine motorolanın telefon şeysi. - pc suite ve itunes cdsi teknik özellikler Ürün Özellikleri : Renk Gümüş Çift Hatlı Yok Genel Özellikleri Boyutlar 98 x 53 x 13.9 mm Ağırlık 100 gr Şebeke 900 / 1800 / 1900 Ajanda ? Var Alarm Var Titreşim ? Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Var Resimli Telefon Defteri ? Var Ses Kayıt ? Yok Sesli Arama Var Ortam Sesleri Kayıt ? Yok Kronometre Yok Bas Konuş ? Yok İşletim Sistemi Standart Zil Tipi Polifonik , MP3 Telefon Tipi İstiridye Kapak Güç Özellikleri Bekleme Süresi ? Maksimum 200 saat Konuşma Süresi ? Maksimum 3,5 saat Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 710 mAh Bağlantı Özellikleri Bluetooth ? Var Wi-Fi. ? Yok Bağlantı Özellikleri Dahili Modem Yok GPRS ? Class 10 GPRS ? Var GPS ? Yok EDGE ? Var 3G ? Yok Bağlantı Özellikleri Push E-mail Yok E-mail Desteği Var WAP ? Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok PC Senkronizasyonu ? Var Kamera Özellikleri Görüntülü Konuşma Yok Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü 1.3 Megapixel Kamera Zoom 8x Video Kayıt Var Video Oynatma Var Entegre Flaş Yok Eğlence MP3 Çalma Var Radyo Yok MMS Var Melodi Programlama Yok Oyun Var + yüklenebilir Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 10 MB dahili hafıza Telefon Rehberi Hafızası 1.000 adet Arttırılabilir Hafıza ? Var Hafıza Kartı Tipi Micro SD Ekran Özellikleri Ekran Tipi TFT Ekran Çözünürlüğü 176 x 220 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk Diğer Paket İçeriği 256 MB hafıza kartı, Standart pil, şarj cihazı,USB data kablosu telefonun daha yakından ve net resimlerini biraz sonra ekleyeceğim. Fiyat: 200 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 fotolar fotoğraflar biraz kötü, kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 fotograf koymasan daha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar