murtyy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Geforce fx 5500 ekran kartına sahibim ve wow oynarken gerçekten çok sorun yaratıyor sürekli ekran donup kalıyor res atmak zorunda kalıyorum performansı çok düşük fps m fln yerlerde ne yapmam gerekir bir çözüm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 tum ayarlari low a getirip sesi de tumden kapatarak bi dene. az bucuk performans sagliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yok oyunla ilgili olarak deil onların hepsini denedim daha radikal çözümler arıyorum bilinen sorunsuz bir drive veya bilinen uygun sorunsuz bi ekran kartı gibi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 radikal çözüm arıyorsan ekran kartını değiştir. radikal çözüm aramıyorsan Innuendo'nun dediğini yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar