Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ya arkadaşlar bu amaçla hiç kullanmadım burayı ama kesin buradan biri yardım edicek bana bu parçanın bass notaları lazım yardımcı ola biliecek varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ciddi ciddi nota mi istiyorsun yoksa tab mi demek istedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 nota okumak daha çok işime gelir ama fark yapmaz ikisinede ihtiyacım var sol anahtarından çıkaramıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ultimate-guitar.com da olabilir bi bak aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CLASS_ADAM Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 BAS GİTSİN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 notalari gönder istersen, ben sana cikaririm ya da fa anahtarina cevirip gönderirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Dev said: ultimate-guitar.com da olabilir bi bak aga yok ya orda bass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 faerie said: notalari gönder istersen, ben sana cikaririm ya da fa anahtarina cevirip gönderirim msn vereyimmi ? özelden atayım sana sol anahtarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CLASS_ADAM Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 MSN VER BENCE ÖZELDEN ZOR OLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 sen nasil istersen, farketmez o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 faerie'le beceremedik hala arıyorum bilginize : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 üsengec adam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 güzel bilgi aldım işime yaramadın değil ama şimdi o sesleri tek tek kim ayıklıcak : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Yolla bana istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar