Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Warren Beatty ve Faye Dunaway in super filmi. Ben bu bir iki gunu kendime klasikler gunleri ilan ettim, cikiyor tek tek filmler. Film pek ozamanin turk filmleri havasinda gelismiyor aslinda. [Nerde evden kacip gangster olan hanimlar ozaman :)] cok guzel hareketli bir macera filmi. Zamanini da cok guzel yansitiyor. Bonnie Parker ve Clyde Barrow , Clyde in kardesi Buck, karisi Blanche [sinir bozucu biri] ve W.C. Moss tan olusan Barrow gang le 30lu yillarda amerikan dukkan ve bankalarini soyarak eglenceli bir 111 dakika gecirebilirsiniz. bindokuzyuzotuzlarda gecen gercek olayin 1967 yapimi filmi. Izlemeyenlere tavsiye ediyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 cnbc-e'de yayınlandığında izlemiştim çok çok iyiydi gerçekten hikayeyi anlatışı yeter. neyse beğenmiştim baya fırsatınız olursa izleyin derim[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar