forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 boş boş kamyon süreceğine, pikap sürüp etrafa ateş, quest yap tarzı bir gamyon oyunu http://pc.xoyun.com/oninceleme.php?goster=357
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 orjinalini 4.5ytl ye görmüştüm bunun kitapcilarda :p. oyun ilk başta fena durmuyor ama sürüş ilk oyunlar akdar keyifli olmadigi icin bayiyor. her görev arası 5 dakika düz yolda yavas arac kullanmak durumunda kalıyoruz.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yolda teroristler rastlıyor onları avlıyorsun biraz heyecan var o düz yolda bi de haritayı bilmediğin için dağları aşmaya filan kasıyosun iyi ki dört çeker araba ben fazla görev almıyorum, kamyonun tamir parası çıksa yeter diyorum yalnız bir merakım var; başka bir araç satın alınabiliyor mu oyunun ilerliyen bölümlerinde ? ps: zaten bu hard truck serisinin fenomenliği, kültlüğü, dümdüz kamyon sürmenin komikliği zevk katıyor oyuna yoksa bişeye benzemiyor :)
Cynthia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 kokpit kamerası var mı? :evetcevabıbekleyensmiley:
Öne çıkan mesajlar