sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 dory said: oglak hatunu nasilmiş? bu kadin işkolik yapti beni cimri yapti planli yapti ben oglakim ama bu değilim =( dürüstmüşüm gercekciymişim evet buyum ama işkolik değilim öf. kesinlikle katılıorum bende bi oğlak kadını olarak :D
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 matama said: tanri oglaklari yaratti sonra dediki yalniz kalmasin bu buyuk ve mukemmel yarattiklarim diger insanlari serpistirdi aralara :) ayakta alkışlıorum seni :D:D>:D<
Fly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 beni yanlış tarihte doğurtmuş o zaman //_~
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 bir koç burcu erkeği olarak egoma ego katan egoist olduğumuzu iddia eden video da varmış orada.eyw ciğerim iyi geldi.
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 matama said: tanri oglaklari yaratti sonra dediki yalniz kalmasin bu buyuk ve mukemmel yarattiklarim. ve yanlarına mükemmel akrep kadınlarını verdi.
matama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 aman abi isyerinde bir akrep kizimiz var zaten benim balik olan kiz arkadas gicik ne diyon sen okuyacak falan :)
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 kendime uyarladım =) balık kızlarına da saygılarımız sonsuz^^
Afush Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 burtonesk said: matama said: tanri oglaklari yaratti sonra dediki yalniz kalmasin bu buyuk ve mukemmel yarattiklarim. ve yanlarına mükemmel akrep kadınlarını verdi. süpersonik yengeç hatunlarını da verdi..Zira erkek arkım oğlak :P Yengeçliğimi de dünya alem duysun bu vesileyle =))
Öne çıkan mesajlar