sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 dory said: oglak hatunu nasilmiş? bu kadin işkolik yapti beni cimri yapti planli yapti ben oglakim ama bu değilim =( dürüstmüşüm gercekciymişim evet buyum ama işkolik değilim öf. kesinlikle katılıorum bende bi oğlak kadını olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 matama said: tanri oglaklari yaratti sonra dediki yalniz kalmasin bu buyuk ve mukemmel yarattiklarim diger insanlari serpistirdi aralara :) ayakta alkışlıorum seni :D:D>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 beni yanlış tarihte doğurtmuş o zaman //_~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 bir koç burcu erkeği olarak egoma ego katan egoist olduğumuzu iddia eden video da varmış orada.eyw ciğerim iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 matama said: tanri oglaklari yaratti sonra dediki yalniz kalmasin bu buyuk ve mukemmel yarattiklarim. ve yanlarına mükemmel akrep kadınlarını verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 aman abi isyerinde bir akrep kizimiz var zaten benim balik olan kiz arkadas gicik ne diyon sen okuyacak falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 kendime uyarladım =) balık kızlarına da saygılarımız sonsuz^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 abi abla :) ozur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 burtonesk said: matama said: tanri oglaklari yaratti sonra dediki yalniz kalmasin bu buyuk ve mukemmel yarattiklarim. ve yanlarına mükemmel akrep kadınlarını verdi. süpersonik yengeç hatunlarını da verdi..Zira erkek arkım oğlak :P Yengeçliğimi de dünya alem duysun bu vesileyle =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar