Revengeful Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 gençler stres atmış.kızlar da oyuna dahil olsa daha bi renkli olurdu aslında.(:P)
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 o deil de ortamda baya güzel kızlar var göründüğü kadarıyla yapcak başka bişey mi yokmus hadi abazan, sap dolu bir ev olsa gayet uygun bir oyun
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Abi şişkoyu dövelim bence. Bende çok fena gıcık oldum. Şişko.
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 1,00 dan 1,20 ye kadar çalan şarkının adı lasım ya bilen varsa söleyebilirmi?
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bu oyunun basit versiyonu 4 -5 sene önce biz bunun daha komplikesini oynardık:P gözlerimiz kapalı şekilde biri vururdu bilemessek ortada kalırdık flan =)
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 simiiit diye bağıran arkadaş bizden kaçarken kolunun üstüne düşüp çatlatmıştı... tekme tokatlı oynarken =/ kingpin said: dEaThMooN said: Milletin eglenme sekli niye bu kadar gerdi sizi onu anlayamadim .. Gayet eglenmis oynayanlar yani .. amacina ulasmis bi oyun bence :) Lisede simit oynardik biz de ondan aldigim zevki valla hic bi pc oyunu veremedi bana mesela :)) simitin yanılmıyorsam 2 versiyonu vardı bir 18+ bir de tekme tokatlı.
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 kertenkel said: simiiit diye bağıran arkadaş bizden kaçarken kolunun üstüne düşüp çatlatmıştı... tekme tokatlı oynarken =/ kingpin said: dEaThMooN said: Milletin eglenme sekli niye bu kadar gerdi sizi onu anlayamadim .. Gayet eglenmis oynayanlar yani .. amacina ulasmis bi oyun bence :) Lisede simit oynardik biz de ondan aldigim zevki valla hic bi pc oyunu veremedi bana mesela :)) simitin yanılmıyorsam 2 versiyonu vardı bir 18+ bir de tekme tokatlı. Eğlencesi orda abi :D
Öne çıkan mesajlar