Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bir hafta sonra almanyaya gideceğim arkadaşlar ve oradan Nokia 6600 almayı düşünüyorum. Fiyatlarını araştırdım internetten, kontraktlı 500 doların biraz üstünde olmasına rağmen kontraktsız 290 dolar civarı. Nedir bu kontrakt, garanti belgesi mi? Ayrıca ben bu telefonu yurtdışından alıp burada kullanırsam sorunlarla karşılaşır mıyım? Şimdiden teşekkür ederim.[signature][hline]Penthesilea, Nova World Quest Writer. Nova World UO Shard Your paradise doesn't sound too fetching It's not only your souls which must be lost 'Hell is other people' Yeah, too right, my hell is you The sins of the flesh sound so appealing So let me wallow in my guilt Your hell will be my heaven So let's turn up the heat, let eternity begin Let's go to hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Laaa penth sen novadakı Penthmısın? Ben mariana Count :Pp Hehee Gm olanmısın?[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bilmiyorum belki gsm hatları uyuşmaz yani hani bazı telefonlar telsim tanımaz veya turkcell tanımazya onuda 5 milyona açtırabilirsin.. bence gayette sağlam olur yurtdışından alman..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Evet oyum :) Ben seninkine verdim, sen de benim soruma cevap ver :)[signature][hline]Penthesilea, Nova World Quest Writer. Nova World UO Shard Your paradise doesn't sound too fetching It's not only your souls which must be lost 'Hell is other people' Yeah, too right, my hell is you The sins of the flesh sound so appealing So let me wallow in my guilt Your hell will be my heaven So let's turn up the heat, let eternity begin Let's go to hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: orc_lord, 23 January 2004 18:24 tarihinde demiş ki: bilmiyorum belki gsm hatları uyuşmaz yani hani bazı telefonlar telsim tanımaz veya turkcell tanımazya onuda 5 milyona açtırabilirsin.. bence gayette sağlam olur yurtdışından alman.. peki bu kontrakt olayı ne?[signature][hline]Penthesilea, Nova World Quest Writer. Nova World UO Shard Your paradise doesn't sound too fetching It's not only your souls which must be lost 'Hell is other people' Yeah, too right, my hell is you The sins of the flesh sound so appealing So let me wallow in my guilt Your hell will be my heaven So let's turn up the heat, let eternity begin Let's go to hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Zuhauhzuhauhzh:P Ben telefondan anlamam:P Olm Su tradeden ıtem calmayı duzeltın yaa.azımız cok yandı az once alvındende 40 k calmıslar.:Pp Hırsızlar Kral olmus[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bende düşündüm bi ara ama güvenemiyorum sim kilidi kıracaklarına. Ayrıca bir çok ülkede yabancılara öle ucuz telefon satılmıyor. Almanya'da bunlardan biri olması lazım. Telefonu sadece hat ile birlikte alabiliyorsun, ve hattıda kendi vtandaşlarına satıyorlar. Hatsız almaya kalktığında da çok pahallıya geliyor (burdanda pahallı)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Doğubank ı öneriyor musunuz peki?[signature][hline]Penthesilea, Nova World Quest Writer. Nova World UO Shard Your paradise doesn't sound too fetching It's not only your souls which must be lost 'Hell is other people' Yeah, too right, my hell is you The sins of the flesh sound so appealing So let me wallow in my guilt Your hell will be my heaven So let's turn up the heat, let eternity begin Let's go to hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Yalnız gelişte sorun olabilir tabi bavul dolusu almazsan :) bişi yok da 1 kaç tane bişi olmasada bazılar kilitli oluyor onlari açabiliyorlarmi bilemiyorum normalde orc_lordun dediği gibi olur o kolayda yada başka türlü olursa?[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banshee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 o kontrat buyuk bir ihtimalle senin tlf sirketi ile yaptigin duruma gore 1 veya 2 yillik sozlesme. Bu sozlesme ile sadece onlardan hizmet alacagini beyan ediyorsun. Bu arada bu sekilde olan telefonlar bazen sim kartsiz calisiyor ( en azindan amerikada sim karti ile calisan tlf sayisi cok az)[signature][hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Olabilir doğru. Ya türkçe yazılım yükletme işleri var onlarla da uğraşmak istemiyorum. Doğubank yakın geliyor yani. Orada dikkat etmem gerekn birşeyler var mı? İyi midir, nasıldır?[signature][hline]Penthesilea, Nova World Quest Writer. Nova World UO Shard Your paradise doesn't sound too fetching It's not only your souls which must be lost 'Hell is other people' Yeah, too right, my hell is you The sins of the flesh sound so appealing So let me wallow in my guilt Your hell will be my heaven So let's turn up the heat, let eternity begin Let's go to hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 garanti gibi işte ya[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 en son versiyonu ile dubaiden getirttim 600 milyon TL. garantisiz..[signature][hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 benim arkadaşta dubai'ye gidecek ve 350 milyona geliyo 6600[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar