Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kingdom Reborn (Yardim)

komik_soon

Öne çıkan mesajlar

Demin gittim uo dan account aldim

Subscription: Ultima OnlineBilling plan: Ultima Online: Samurai Empire (Or the Ultima Online: Gold Jewel Case version) $12.99/mo + first 14 days free

Kingdom Reborn diye birsey yok sanirim bu paketle kb de sorun yasamam bide benim gibi yeni yada hala osi de oyniyan birileri varmi? arkadas ariyorum arkadas:)
Sosyal ağlarda paylaş

Yazmayı unutmuşum kingdom reborn bi paket değil sadece yeni grafik clienti son çıkan paket mondains legacy şu anda

Ben europada oynuyorum Sethlor,Demirdoven,Na'Krull nicklerinden biriyle bulabilirsin beni brit bankta yada fel yew moongateinin oralarda olurum muhtemelen
Sosyal ağlarda paylaş

taming lore vet şart onun dışında magery music prov alabilirsin bard tamer olur yada eval med alırsın mageryinle desteklersin petleri bende cart ve lockpick var hazine avı yapıyorum arada

macro mümkünde tamingde olduğunu sanmıyorum zaten accu yeni aldıysan advanced char token olması gerekiyo onunla tamer açarsın 85 veriyodu sanırım taming skillini o sana yeter bracelet ringle tamamlarsın üstünü
Sosyal ağlarda paylaş

Sethlor said:
taming lore vet şart onun dışında magery music prov alabilirsin bard tamer olur yada eval med alırsın mageryinle desteklersin petleri bende cart ve lockpick var hazine avı yapıyorum arada

macro mümkünde tamingde olduğunu sanmıyorum zaten accu yeni aldıysan advanced char token olması gerekiyo onunla tamer açarsın 85 veriyodu sanırım taming skillini o sana yeter bracelet ringle tamamlarsın üstünü
para odeyip char aliyoruz sanirim hmm
* 85 Taming
* 85 Animal Lore
* 85 Veterinary
* 70 Magery
* 70 Meditation
bunlarin yanina ne kasiyim 120 hangileri olsun:)

* 80 Strength, 80 Intelligence, 55 Dexterity
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...