komik_soon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Demin gittim uo dan account aldim Subscription: Ultima OnlineBilling plan: Ultima Online: Samurai Empire (Or the Ultima Online: Gold Jewel Case version) $12.99/mo + first 14 days free Kingdom Reborn diye birsey yok sanirim bu paketle kb de sorun yasamam bide benim gibi yeni yada hala osi de oyniyan birileri varmi? arkadas ariyorum arkadas:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Account bilgilerinde hangi paketlere sahip oldugun yazar mondains legacy nin yanında registered yazıyosa bütün paketlere sahipsin demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Yazmayı unutmuşum kingdom reborn bi paket değil sadece yeni grafik clienti son çıkan paket mondains legacy şu anda Ben europada oynuyorum Sethlor,Demirdoven,Na'Krull nicklerinden biriyle bulabilirsin beni brit bankta yada fel yew moongateinin oralarda olurum muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Tamer char icin hangi skilleri kasmami onerirsiniz, bide makro mumkunmudur? tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 taming lore vet şart onun dışında magery music prov alabilirsin bard tamer olur yada eval med alırsın mageryinle desteklersin petleri bende cart ve lockpick var hazine avı yapıyorum arada macro mümkünde tamingde olduğunu sanmıyorum zaten accu yeni aldıysan advanced char token olması gerekiyo onunla tamer açarsın 85 veriyodu sanırım taming skillini o sana yeter bracelet ringle tamamlarsın üstünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Sethlor said: taming lore vet şart onun dışında magery music prov alabilirsin bard tamer olur yada eval med alırsın mageryinle desteklersin petleri bende cart ve lockpick var hazine avı yapıyorum arada macro mümkünde tamingde olduğunu sanmıyorum zaten accu yeni aldıysan advanced char token olması gerekiyo onunla tamer açarsın 85 veriyodu sanırım taming skillini o sana yeter bracelet ringle tamamlarsın üstünüpara odeyip char aliyoruz sanirim hmm * 85 Taming * 85 Animal Lore * 85 Veterinary * 70 Magery * 70 Meditation bunlarin yanina ne kasiyim 120 hangileri olsun:) * 80 Strength, 80 Intelligence, 55 Dexterity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 euro server hep boyle geliyor neden pingi gostermiyor cok ilginc geldi bana :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Bilmiyorum ama bizim bağlantılarla en iyi pingi europa veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 KR baya farkli deminden beri ariyorum ama follow yapamadim bir turlu mesela 1 koyunun pesine takilmak istiyorum tame edene kadar eskiden follow vardi bunda nasil yapiliyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Benim bildiğim bi follow komutu yok oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 var fallow yanı eskiden ayaprdık ama nası yapardık hatırlamıyorum sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Easyuo razor yada uoassist olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Eskiden mouse sagtus+izlenilkcek canli secinse following now! yazip yapardi simdi tik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 dvanced char token yeni acc alinca cidden geliyormu ben bulamadim oyle birsey satin almaya kalktiginizdada 30 gun gecmesi lazim bu acc cok yeni dyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 [email protected] msn benim ordan yardımcı olayım konu uzamasın burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 kr de denemedim ama auto follow, ctrl+sag tik yada shift+sag tık dı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ctrl+mouse2 olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Silphatos said: ctrl+mouse2 olması lazım.UOKR de bu olmuyor iste uoloop calismiyor mesela makro ozelligi var oyunun kendisinde ama surekli calismasi icin birsey dusunmemisler:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar