Baalzebub Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Selamlar, Default Ui kullanıyordum, değişiklik olsun diye pitbull kurayım dedim geçen. Ancak bir özelliği sinir etti, bir türlü de bulamadım nasıl kapatacağımı. Herhangi bir oyuncunun ustune tıkladıgımda ui penceresi yavaş yavaş saydamlaşıyor. Aynı olay benim ve petimin penceresi için de geçerli. Range check'i kapattım, kapattığımda düzeliyor ancak ardından tekrar eski haline dönüyor (baktığımda range check kapalı gözüküyor). belli ki asıl olay range check'i kapatmada değil. nasıl engellerim bu pencerelerin saydamlaşmasını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ona ben de sinir oluyodum, sonra pitbull u oldugu gibi ucurdum. default ownz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 /pitbull -> modules -> combat fading disable et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 vallahi oldu, teşekkürler. edit: hazır konuyu açtım sorayım. combatta damage yerken benimle petimin penceresinin arasında kırmızı bir çizgi oluşuyor. o nedir? amma gereksiz özellikleri var ya kapat kapat bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 modules -> interact lines disable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 biraz karısıktır evet bende ilk yüklediğimde 2 saatte çözmüştüm zar zor yarısını ama cok güzel bi program her ince ayrıntı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 güzel program olduğu kesin de, default ui kullanarak 100 tane add on yüklesem ayarlar bu kadar zamanımı almazdı. party interface'i gözükmüyor şimdi de party modu aktif olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar