Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

*bilgisayarar açılır....* GÜM!

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Saolsun salak istanbul
Hiçbir haltı beceremiolar
Ne elektirik ne su...
Lan gene gitmiş elektirik 15dk sonra geldi
baktım gitmiogene
Gittim açtım bilgisayarı 30sn olmadan evin lambasında fazla bir parlaklık sezdim
ve olan oldu
GÜM!
Ve onu takip eden duman ve koku
Power supply.... ıtısssss....
YANDI ÜLEEEEEEEEEN!

ühühühühüühü
ablamın bilgisayarının tozlu klavyesine kaldımbühüh
kitlenmeden yolliyim şu mesajı[signature][hline]Detaylı bilgi
irc.stratics.com port 6667
#mix_reborn
Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin!
CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
Sosyal ağlarda paylaş

bende tam CM oynuyodum vieri'yi transfer etmek gibi imkansız bişey yapmanın son aşamasına gelmiştim ve sadece ''accept'' demem gerekti.Bi baktım vieri'nin information yerine karanlıkta yansıyan görüntüm...deli oldum:)[signature][hline]You know that it would be untrue
You know that I would be a liar
If I was to say to you
Girl, we couldn't get much higher

Come on baby, light my fire
Try to set the night on fire
Jim Morrison-The Doors
Sosyal ağlarda paylaş

hayııırrrrr
ikinci kez vieri'yi almayı denerken CM'de yine gitti.Ne cünüp adammış bu ya almayacam kardeşim.Alla allaaa :)[signature][hline]You know that it would be untrue
You know that I would be a liar
If I was to say to you
Girl, we couldn't get much higher

Try to set the night on fire
Jim Morrison-The Doors
Sosyal ağlarda paylaş

Alkışlıyorum Valiyi çok iyi hazırlanmış kar yağışına . CNN Türk ü tebrik ediyorum herkes Tayyip Erdoğanın konuşmalarını falan veriyor birtek CNN Türk düzgün haber veriyor . Babamdan saatlerdir haber alamıyorum . Günlerce önceden biliniyordu nekadar önlem alındığı ortada Meteoroloji herzaman tam tahmin edemeyebilir ama bitaraflarından sallamıyorlar hava durumunu birşey söylüyorlarsa ciddiye alınsın .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!!
Sosyal ağlarda paylaş

walla ups çok kullanışlı bişi en azından voltaj dalgalanmalarından bi zarar görmüyorsun ve çalıştığın işi elektrikler kesip save etip kapatacak hatta bi süre devam edecek kadar zaman bile tanıyor.[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

Gene girdim 146 dan:) 8 de uyudum 3 de damladık gene ehuehe
yarın bi power supply alcam artık
fanlar felan atmadım amakullanırım sadece 1 tüp gümlemiş
hazır içini açmışken pentiumu felan temizledimn:)

Bu arada bizde 3 4 saat elektirik gitti saat 10 gibi geldi bizde hüü:D[signature][hline]Detaylı bilgi
irc.stratics.com port 6667
#mix_reborn
Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin!
CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Arkadaslar Allah yardımıcnız olsun dicem ama ankarada da durumlar boyle elektirk oldugunda su yok su oldugunda elektrik yok Irakda bile daha iyidir ya..
Ayrıca bi soru soruyum hazır topic acmısken Makinanın kasasından gelen 'kırr kırr kurr kırr' seslerini nasıl yok edebilirim neden geliyor?
bi bilgi verırseniz sevinirim..[signature][hline]Elbet Bir Gün Sonumuz Gelicek Ve Biz Yok Olucaz, Ama Düşüncelerimiz Asla...
Sosyal ağlarda paylaş

in istanbul we trust. tobe yarabbim, bi kar yagdi hayat bitti, i$iklar vs. peki allahin moskova'si napsin butun sene bizim gibi kar icinde sogukta heriflerde bi$i yok, bizde bi kar yagar hayat biter. eee burasi turkiye tabi normaldir! bende kafayi yedim zaten bugun devamli i$ik kesilmelerinde. allahtan aleti yakmadik tabi orada $ansliyiz.[signature][hline]- never too old to learn!
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical sen bu konuyu açmadan tam 13 dakika önce attığım bi mesaja bak istersen:

http://www.paticik.com/forum/view.php?id=66063

Büyük geçmiş olsun.. En çok harddiskinde kaybettiğin bilgilerine üzülürüm eğer kaydetmediysen cd'ye filan..
Görüldüğü gibi UPS her eve lazımmış...[signature][hline]Bowabe : Grenadeer, Creature Handler (Bria Galaxy) |rp|
May the force be with the rebels!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...