Chemical Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Saolsun salak istanbul Hiçbir haltı beceremiolar Ne elektirik ne su... Lan gene gitmiş elektirik 15dk sonra geldi baktım gitmiogene Gittim açtım bilgisayarı 30sn olmadan evin lambasında fazla bir parlaklık sezdim ve olan oldu GÜM! Ve onu takip eden duman ve koku Power supply.... ıtısssss.... YANDI ÜLEEEEEEEEEN! ühühühühüühü ablamın bilgisayarının tozlu klavyesine kaldımbühüh kitlenmeden yolliyim şu mesajı[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 yakici bunye yandi demek sonunda ha, hadi hayirlisi.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 kafayı yicem elektirkler yuzunden 2dk da bi gümlüo alet[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Allah upsimizi başımızdan eksik etmesin[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 benim de bir kez patladıydı hem de sağlam patlıyor öyle yanma falan değil.fişe takınca ani bir ışık oluşmuştu eheh[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Geçmiş olsun :( bankadayım şu an burda ups var tabi ama eve gidince bakalım akibetimiz nolucak :( Sinemaya gitsek ona da gidilmez ki kardeşimbu havada...[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bilgisayarında, evinde güç kaynağı var ehe yararlı yatırımlar[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Diablo bu öle gümlemediil Yandıyani Elimde parçaşuan açamıomda içini yalama olmuş vidası peh[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Geçmiş olsun kemikıl.Her genç bilgisayar kullanıcısının başına geliyor.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bende tam CM oynuyodum vieri'yi transfer etmek gibi imkansız bişey yapmanın son aşamasına gelmiştim ve sadece ''accept'' demem gerekti.Bi baktım vieri'nin information yerine karanlıkta yansıyan görüntüm...deli oldum:)[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 HoLey be KemikIL yok bundan sonra :D[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Ah istanbul yapılır mı bu dağ gibi yakıcı bünyeye. Ups şart oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 olm bari benim emektar bilgisayarı da yakmaaaa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 peki sen kablonet olmadan nasıl girdin nete benim bilgisayarı kullanıyorsan???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Benimde patladı şu an laptopla idare ediyorum babamı gönderdim almaya bi tane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Yaklaşık 20 kere falan kesildi son bikac saatte. kapanıp aciliyor devamlı. bazen kapanıp acilmiyor güç kablosunu takıp cıkartmak gerekiyor..halen saglam inatla da acıcam pc yi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Bandırma öldü..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 antalya'da da elektrik şebekesi saçmalamış durumda[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 hayııırrrrr ikinci kez vieri'yi almayı denerken CM'de yine gitti.Ne cünüp adammış bu ya almayacam kardeşim.Alla allaaa :)[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Alkışlıyorum Valiyi çok iyi hazırlanmış kar yağışına . CNN Türk ü tebrik ediyorum herkes Tayyip Erdoğanın konuşmalarını falan veriyor birtek CNN Türk düzgün haber veriyor . Babamdan saatlerdir haber alamıyorum . Günlerce önceden biliniyordu nekadar önlem alındığı ortada Meteoroloji herzaman tam tahmin edemeyebilir ama bitaraflarından sallamıyorlar hava durumunu birşey söylüyorlarsa ciddiye alınsın .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 walla ups çok kullanışlı bişi en azından voltaj dalgalanmalarından bi zarar görmüyorsun ve çalıştığın işi elektrikler kesip save etip kapatacak hatta bi süre devam edecek kadar zaman bile tanıyor.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Gene girdim 146 dan:) 8 de uyudum 3 de damladık gene ehuehe yarın bi power supply alcam artık fanlar felan atmadım amakullanırım sadece 1 tüp gümlemiş hazır içini açmışken pentiumu felan temizledimn:) Bu arada bizde 3 4 saat elektirik gitti saat 10 gibi geldi bizde hüü:D[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacMordain Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Valla Arkadaslar Allah yardımıcnız olsun dicem ama ankarada da durumlar boyle elektirk oldugunda su yok su oldugunda elektrik yok Irakda bile daha iyidir ya.. Ayrıca bi soru soruyum hazır topic acmısken Makinanın kasasından gelen 'kırr kırr kurr kırr' seslerini nasıl yok edebilirim neden geliyor? bi bilgi verırseniz sevinirim..[signature][hline]Elbet Bir Gün Sonumuz Gelicek Ve Biz Yok Olucaz, Ama Düşüncelerimiz Asla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 in istanbul we trust. tobe yarabbim, bi kar yagdi hayat bitti, i$iklar vs. peki allahin moskova'si napsin butun sene bizim gibi kar icinde sogukta heriflerde bi$i yok, bizde bi kar yagar hayat biter. eee burasi turkiye tabi normaldir! bende kafayi yedim zaten bugun devamli i$ik kesilmelerinde. allahtan aleti yakmadik tabi orada $ansliyiz.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Chemical sen bu konuyu açmadan tam 13 dakika önce attığım bi mesaja bak istersen: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=66063 Büyük geçmiş olsun.. En çok harddiskinde kaybettiğin bilgilerine üzülürüm eğer kaydetmediysen cd'ye filan.. Görüldüğü gibi UPS her eve lazımmış...[signature][hline]Bowabe : Grenadeer, Creature Handler (Bria Galaxy) |rp| May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar