Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Merhaba arkadaşlar, msn loglarını kurcalarken birşey buldum paylaşayim dedim sdf Selam pru : Çokakıllıadam Pru bizi iyi dinle - Prudent 2 maç yaptık 2sini de yendim : Çokakıllıadam Aslında bunu söylemiycektik ama dev ısrar etti : Çokakıllıadam Bak biz senle 1.23 diye dalga geçtik ya Devhochi: evet Devhochi: başka çare bırakmadın : Çokakıllıadam Sonra senin kendini kötü hissetip, dışlanmış hissettiğini düşündük : Çokakıllıadam Böyle bir oyun düzenledik kendini iyi hissetmen için - Prudent phuahuauhuah Devhochi: yani Prudent ahauhauauhuaha - Prudent asdjskldfsdf - Prudent yedim ben de : Çokakıllıadam İşin boyda değil beceride olduğunu göstermek için Prudent huahuaha Prudent sie Prudent puha Devhochi: ama böyle yapacaksan tabi yine yapabiliriz ama biz senin üzülmeni istemiyoruz herşeyden önce -Prudent abicim -Prudent - bsg diyorum size sadece : Çokakıllıadam SEN BİZİM KÜÇÜK KAHRAMANIMIZSIN!!! - Prudent yendim işte kabul edin - [Prudent yenildik tamam diyin - [Prudent ben bişi demiyorum çalışın olur Prudent ahah : Çokakıllıadam Abisi tamam hadi yendi de de üzülmesin Devhochi: canım Devhochi: yendin : Çokakıllıadam Amanda aman nasıl vurdu dev dimi bizi Devhochi: tamam : Çokakıllıadam Ya gerçekten çok iyi oynuyor : Çokakıllıadam Bravo :Çokakıllıadam Zaten abi tıp ilerledi ameliyatla 10cm attırıyorlar hemen 1.33 olur Devhochi: çok kıskandık vallahi - [Prudent abi hadi canım sıkkın valla - Prudent sizle uğraşamıcam şimdi - [c=2]Coming down like an armageddon flame - www.muteserver.com[/c] konuşmadan ayrıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 hee cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar