Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resmin kenarını çizdim de olmadı gibi(dragon=)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o kadarda kötü diil. detaya inmemişsin sadece ... sol tarafla sağ tarafı bir karşılaştır istersen.

bir de o mirc server yerine irc server olmicak mı ? imzandan bahsediyom :)[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Mesaj tarihi:
Resimdeki bana çok benzio bu arada...

(Yok adam diil dragon )[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Mesaj tarihi:
bu kıyaa baban yapmaz sana:
http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=30427&poll_id=0&warned=y[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Mesaj tarihi:
ya bi kere dragon un burun delikleri çok kötü olmuş ya :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Mesaj tarihi:
güzel wallpaper olur bundan bi evirip çevireyim[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz?
zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root

Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 21 January 2004 08:25 tarihinde demiş ki:
kör:)

enee .. neki şimdi bu ? ne yaptın ki .. ? :))

*!der ,toz olur*[signature][hline]sadece ölüm ...
Mesaj tarihi:
bunu senmı cızdın sımdı ?
valla helal[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
iki resimde aynı bişey yapmamışsın li sen ama okadar uğraşacak ....iyi wllpaper oluyo hakketten bundan...[signature][hline]Su olsam, ateş olsam
Göklerdeki güneş olsam
Konuşmasam taş olsam
Yine de oynar mısın benimle
Mesaj tarihi:
işte yapamamış. benden (ustad osensei horace efendi hazretleri) yardım istemiş. :)[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
  • Yeni Oluştur...