BrAinSToRm Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 merhaba novice creature handler im fakat tame etmek icin arasamda bisi bulamiyorum c.h. lar ilk tame ettigi yaratiklar neler veya nasil xp kazandiniz?[signature][hline]free your mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Skilline göre tame edeceğin hayvanlar var. Henüz novice ch isen cu pa kullanabilirsin. Exp kazanmanın yolu iste hayvanlarını savaştırmak. Savaştığın mob öldürdüğünde hayvanın canlı ise ve mob a vurabilmişse exp alırsın.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Şimdi bi kere sistemi biraz açıklamak lazım. Ben de bir hafta kadar önce CH'a başlamıştım. Gerçi BH yolunda ilerlediğim için bırakmak zorunda kalıcam ama yine de bi kaç gün epey eğlendim bu CH'lıkla. En önce söylenmesi gereken nokta şu: Tame edeceğin creature'un tipi ne olursa olsun sadece baby'leri tame edebilirsin. Ben bunu öğrenene kadar ufak bir Tatooine turu yapmıştım. Master Scout'un sana verdiği bir özellik vardır. Creature'leri examine ettiğin zaman difficulty level'larını görürsün. Bu gördüğün rakamı skills kısmındaki max. creature (ya da pet?) level rakamıyla kıyasla. Sadece max. creature level rakamına eşit veya o rakamdan düşük creature'ları tame edebilirsin. (Yukarıda da belirttiğim gibi bunların da sadece baby'lerini yani.) CH tree'de ilerledikçe max. level'ın artar ve yeni creature'lar tame edebilmeye başlarsın. Ben tatooine'de her tür rat'le başlamıştım önce, gorg'ları, dwarf nuna'ları falan da tame ettim. Max. level'ımı arttıran ilk skill'imi kazanır kazanmaz gidip bi rock beetle (ismini yanlış hatırlamıyorumdur umarım. bu beetle'lardan tonla farklı isimde var, difficulty level'ı 13 olandan bahsediyorum) tame ettim. Bu oldukça aptal ama bir o kadar da güçlü bir yaratık başlangıç için. Böyle bir yaratığa, tatooine için örnek vermek gerekirse, gidip squill öldürtemezsin. Ama bestine'in 1-2 km civarındaki her yaratığı öldürtebilirsin neredeyse. CH xp'yi sürekli creature tame edip datapad'den release (destroy) etmek ve daha sonra yenilerini tame etmek yoluyla kazanabileceğin gibi creature'lerini combat'a sokarak da kazanabilirsin ki bu yol çok daha hızlıdır. Anlattıklarımda bir hata varsa Master CH bir arkadaş beni düzeltsin lütfen, sonuçta o kadar bilgili değilim konuda. Bir de BE made pets davası var ki sorma gitsin. Elime hiç geçmediği için test etmedim. O yüzden buraya da sağdan soldan duyduğum bilgileri yazmak istemiyorum. Umarım bi yardımım dokunmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ne zamanlardı be... ilk petim bi "wrix" ti :) ismide Red di... aaah ah :D[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 evet benimde wrixti ve çok rahat ilerlemiştim.. ama şimdi patchten sonra ne zaman kullanabilirsin o hayvanı bilinmez..[signature][hline]Bowabe : Grenadeer, Creature Handler (Bria Galaxy) |rp| May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BrAinSToRm Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Gayet guzel aciklamalar icin tesekkur ederim[signature][hline]free your mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar