unac Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 öncelikle açıldı mı bilmiyorum... doğrusu müzik bölümüne açmakta içimden gelmedi.. şimdi pink ablamız öyle bir döktürmüş ki bir kez daha hayran kaldım.. yılbaşı günü hemen hemen çoğumuz eğlencez içicez falan filan.. ama bunları da unutmamamız gerekir... pink'in, doğrudan abd başkanını hedef alan sözlere sahip, bu yüzden göt korkusundan abd'de hiç yayınlanmamış şarkı. türkiye'de aynı mantıkta başbakanlık ya da cumhurbaşkanlığı makamını eleştiren türkçe bir şarkı yazılmaya kalkışılsa, şarkının söz yazarı ve şarkıcısı hakkında türkiye'de de muhtemelen dava açılabilirdi. abd'de sokaklarda yaşayan kimsesizlerin sayısı 750.000'dir ( http://progecon.wordpress.com/...ion-homeless-in-usa/ ). 300 milyonluk bir ülkede 750.000 insan sokaklarda yaşıyor. 400 kişiden birisi sokakta yani. türkiye'de bu rakam sadece çocuklar için gayrıresmi olarak 80.000'dir. yetişkinleri de hesaba katsak 70 milyonluk bir ülke için abd'ye yakın bir oran çıkabilir. dolayısıyla böyle bir şarkı türkiye için de yazılmaya kalkılabilir (ekşi sözlükten alıntıdır) ben ilk oalrak facebookta gördüm lakin çok önceden de varmış bu şarkı.. zaten facebook kullanıyorsanız çoğunuzun görmüş olma ihtimali vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 zegna acmisti sanirsam burdaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 evet, baya da tartıştık o başlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar