Thalis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Merhaba arkadaşlar. SWG ye yeni başladım ancak oyunda takıldığım bazı noktalar var. Eclipse serverındaym nick im Thalis... Oyundaki asıl sorunum level 12 ye geldim ancak görev bulamıyorum napmam lazım kime verir yeni görev biraz yardım çok iyi olurdu... Şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 bnim ign Othmobast. /tell atarsan yardımcı olurm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 birileri sarhostu heralde bu msji yazarken :D neyse nick Anron ara sırada olsa giriyorum yardım ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 cokh gec kalmıssın abi hey gidin gunler hey ahh ahh =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Altayım balonunu patlatım senin ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cort Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 oyunu nerden satın aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar