Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 izlediğim en salak en sığ en gereksiz en gaz videoydu.. ne tarih bilgisi var ne siyaset bilgisi var bunu hazırlayanlarda. velhasıl siyasi tarih bilgisi sıfır.. tamamen komplo teorisi.. daha dorusu teori bilem değil. komplo çakması.. NATO: arap ülkeleri veya çine karşı kurulmuşmuş . UAHZUAH.. ne diyim artık.. bi de gedin 2 kitap okuyun bre cahiller. sonra video yapın biz de izleyelim. biz niye okuyoruz ben anlamıyorumki. 5 ay sonra mezun oluyorum üniversiteden. ama hiç gerek yokmuş.. youtubedan bu videolaru izlesem zaten olay biticekmiş. pehh..
dufrasne Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 türk milleti zekidir geçen konuştuk kendisiyle integral türev falan dedi bana.
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 heh harbiden de bir yerden sonra videonun akp sempatizanı birisi tarafından hazırlandığı belli oluyor baya. slogan atanları değil bilmemneleri övme vaktı; cumhuriyet mitinglerine taş... türk milleti zekidirin vurgulanması; oylamadan sonra türk milletinin oyunun kolayca satın alınabilmesi, yarımıızn zeki olmadığı kanaatinin ortaya çıkışı. Türk milleti bunu seçti ve türk milleti zeki demek ki böyle demek isteği falan filan bi sürü şey var gözüme çarpan, aklımda bunlar kalmış. Müzik iyi bi de, kim bu ne bu bilen var mı?
Öne çıkan mesajlar