Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ipod , creative vb 30+ gb müzik çalar seçim sorunsalı.

Fly

Öne çıkan mesajlar

1-2 sene önce ipod almıştım, bu sene eylül-ekim arası durduk yere bozulmuştu, zaten güvenmiyordum ipodlara iyice uzaklaştım.

hep creative olsun isterdim, baktım zen vision m ler var ama türkiyede 700-900 ytl arasındaydı hep. geçen sefer ipodu alırken yaptığım gibi yurt dışından getirtecektim ama annem teyzen gelirken alır, bekle dedi iyi peki dedim.

ancak o da bulamamış, üstüne beklediğim süre içinde vision m ler de iyice azalmış. anladığım kadarıyla creative üretimini de durdurdu bunların, web sayfalarında satış, karşılaştırma vs tablolarında gözükmüyor artık.

muhtemelen amerikadaniste.com aracılığıyla ya bir ipod ya da vision m söyleyeceğim ama kararsızım, görüş fikir vs istiyorum. başka ürünler de olabilir tabii ki , yazayım kriterlerimi :

- 1. el , kutusunda istiyorum ; sadece 2.el bulunabilenleri istemiyorum.
- 30 gb ın üstünde depolayabilsin.
- pil ömrü uzun olsun. ipodun 30 saat olayı yalandır muhtemelen, ama en azından 15-16 saat müzik çalabilirse güzel olur.
- renkli ekran , video falan zorunlu değil de zaten çoğunda var bu özellikler, yine de çok aşmış ama renksiz ekran falan ise olur
- kullanım kolaylığı vs.
- hafif olsun, cebime koyduğumda bacağımı %50 daha geniş gösterecek bir şey olmasın.

ipod teoride isteklerime en çok uyan alet, ama seneye kendini bozar korkusu var bir de ses kalitesi daha iyi aletler bulunabiliyor.

neyse, ne önerirsiniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Disparition said:
Cowon iAudio piyasadaki en kaliteli medya oynatıcısı şuan. İçinde 3 farklı ses işlemcisi var diye hatırlıyorum. Pil ömrü de gayet uzun.

kapasite işte :

ayrıca niye 4 gb harddiskli model koymuşlar ki ? flash daha avantajlı değil mi ?

başka ürünleri de varmış yüksek kapasiteli, onlara da bakıyorum şimdi.

A2
Q5W
A3

hmm yalnız fiyatlara bakmadan dalmışım direk heh. ipod fiyat/kapasite vs oranında lider anladığım kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.amazon.com/ibiza-Rhapsody-H1A030P-Wi-Fi-Player/dp/B000XRQ2QQ/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=audio-video&qid=1199061334&sr=1-4

bu nasıl peki ?

bulabildiğim tek alternatif bu valla.

edit : yok neyse vazgeçtim bundan, kendi programıyla kullanmazsan pek güzel değilmiş.

ipod kaldı valla bir tek : veya gittigidiyor'dan bakacağım.

edit 2 : bir de zune ler var 80 gb lık yeni seri, millet sevmemişti falan , ben de mavi ekran verir kesin diye tırstım ama alternatif alternatiftir.

uluslararası garanti olayı da var tabi unutmuşum. ipodu amerikadan da alsam burada yaptırıyordum, zune da falan var mı onlar ?
Sosyal ağlarda paylaş

hayır bakayım değerlendirmelere falan diyorum, ipod harici ürünleri inceleyen birkaç siteninki aydınlatıcıydı baya ama ipod a göre avantaj dezavantaj aramaya kalkınca doğru dürüst yazı bulamıyorum.

durdul yere bozulma olayı olmasa alırım da seneye bir ~350 ytl daha vereyim onu bekleyeyim hede hödö ile uğraşmak istemiyorum. alayım dayansın 2-3 yıl.

gerçi pili değiştirilebilen bir ürün almadıkça 2-3 yıl dayanmasının da pek anlamı olmayacak benim için , daha çabuk bitmeye başlıyor pilleri.

ipod olacak sanırım, türkiye'de de garantisi geçerli olan tek seçenek çünkü :
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...