Fly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 1-2 sene önce ipod almıştım, bu sene eylül-ekim arası durduk yere bozulmuştu, zaten güvenmiyordum ipodlara iyice uzaklaştım. hep creative olsun isterdim, baktım zen vision m ler var ama türkiyede 700-900 ytl arasındaydı hep. geçen sefer ipodu alırken yaptığım gibi yurt dışından getirtecektim ama annem teyzen gelirken alır, bekle dedi iyi peki dedim. ancak o da bulamamış, üstüne beklediğim süre içinde vision m ler de iyice azalmış. anladığım kadarıyla creative üretimini de durdurdu bunların, web sayfalarında satış, karşılaştırma vs tablolarında gözükmüyor artık. muhtemelen amerikadaniste.com aracılığıyla ya bir ipod ya da vision m söyleyeceğim ama kararsızım, görüş fikir vs istiyorum. başka ürünler de olabilir tabii ki , yazayım kriterlerimi : - 1. el , kutusunda istiyorum ; sadece 2.el bulunabilenleri istemiyorum. - 30 gb ın üstünde depolayabilsin. - pil ömrü uzun olsun. ipodun 30 saat olayı yalandır muhtemelen, ama en azından 15-16 saat müzik çalabilirse güzel olur. - renkli ekran , video falan zorunlu değil de zaten çoğunda var bu özellikler, yine de çok aşmış ama renksiz ekran falan ise olur - kullanım kolaylığı vs. - hafif olsun, cebime koyduğumda bacağımı %50 daha geniş gösterecek bir şey olmasın. ipod teoride isteklerime en çok uyan alet, ama seneye kendini bozar korkusu var bir de ses kalitesi daha iyi aletler bulunabiliyor. neyse, ne önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disparition Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Cowon iAudio piyasadaki en kaliteli medya oynatıcısı şuan. İçinde 3 farklı ses işlemcisi var diye hatırlıyorum. Pil ömrü de gayet uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Hala kimi yerlerde vision m için kampanyalar düzenleniyor. Emin olmamakla birlikte Bimeks'te 500 liraya kadar düştüklerini hatırlıyorum. Ama dediğin gibi saydığın kriterlere uyan neredeyse bir tek ipodlar var. Büyüklük sorun olmasaydı creative'in zen touch modellerini önerebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Disparition said: Cowon iAudio piyasadaki en kaliteli medya oynatıcısı şuan. İçinde 3 farklı ses işlemcisi var diye hatırlıyorum. Pil ömrü de gayet uzun. kapasite işte : ayrıca niye 4 gb harddiskli model koymuşlar ki ? flash daha avantajlı değil mi ? başka ürünleri de varmış yüksek kapasiteli, onlara da bakıyorum şimdi. A2 Q5W A3 hmm yalnız fiyatlara bakmadan dalmışım direk heh. ipod fiyat/kapasite vs oranında lider anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disparition Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 iPod'dan uluslararası tüketim histerisini çıkartırsan geriye hiç bir şey kalmıyor. Seçimini ona göre yap derim, eğer cihazı sıkça kullanıcaksan ömrü pek uzun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 http://www.amazon.com/ibiza-Rhapsody-H1A030P-Wi-Fi-Player/dp/B000XRQ2QQ/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=audio-video&qid=1199061334&sr=1-4 bu nasıl peki ? bulabildiğim tek alternatif bu valla. edit : yok neyse vazgeçtim bundan, kendi programıyla kullanmazsan pek güzel değilmiş. ipod kaldı valla bir tek : veya gittigidiyor'dan bakacağım. edit 2 : bir de zune ler var 80 gb lık yeni seri, millet sevmemişti falan , ben de mavi ekran verir kesin diye tırstım ama alternatif alternatiftir. uluslararası garanti olayı da var tabi unutmuşum. ipodu amerikadan da alsam burada yaptırıyordum, zune da falan var mı onlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disparition Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Zune u bilemiyorum ama Rhapsody güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ben ipod'dan şaşmamanı öneririm doğrusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hayır bakayım değerlendirmelere falan diyorum, ipod harici ürünleri inceleyen birkaç siteninki aydınlatıcıydı baya ama ipod a göre avantaj dezavantaj aramaya kalkınca doğru dürüst yazı bulamıyorum. durdul yere bozulma olayı olmasa alırım da seneye bir ~350 ytl daha vereyim onu bekleyeyim hede hödö ile uğraşmak istemiyorum. alayım dayansın 2-3 yıl. gerçi pili değiştirilebilen bir ürün almadıkça 2-3 yıl dayanmasının da pek anlamı olmayacak benim için , daha çabuk bitmeye başlıyor pilleri. ipod olacak sanırım, türkiye'de de garantisi geçerli olan tek seçenek çünkü : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar