MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: karpuz, 22 January 2004 16:13 tarihinde demiş ki: Matematik, Geometri, Analitik Geometri, Kimya, Kimya Uyg, Biyoloji, Fizik Uygulama, ingilizce, Din bilgisi, Milli Güvenlik, beden eğitimi 5 Fizik, tarih, edebiyat 4 Edit: ortalamam da 4.72 lise 2deyim fizik ve matematik 4 gerisi 5 not ortalaması 4.77 öptüm karpuzcum :-P[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Bis Notlarla adam değerlendirmiyoz cıvımayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: -MrBomb-, 22 January 2004 16:57 tarihinde demiş ki: lise 2deyim fizik ve matematik 4 gerisi 5 not ortalaması 4.77 öptüm karpuzcum :-P lol... 2. dönem benim 5.0 olur heralde ya... tarih ucundan kaçtı fizik zaten 5 olur da edebiyata kascaz bakalım...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 benim coğrafya 1,biyo ve mat 2,fizik 3,dierleri 4-5 Not ortalama 3.41 [lise 1+(hazırlık)][signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: karpuz, 22 January 2004 17:02 tarihinde demiş ki: lol... 2. dönem benim 5.0 olur heralde ya... tarih ucundan kaçtı fizik zaten 5 olur da edebiyata kascaz bakalım... bul paticikten bir edebiyatçı işte :) özel hocan olur :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 3.05 ortalama[signature][hline]Hey little Donna Sweet little Donna Goodbye Donna ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mat,kimya,japonca 1 diğerleri fena değil[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Zayıf rekoru bendedir heralde. Eskiden sırf rekor kırma amaçlı olarak 13 dersten 12 si zayıftı :) Beden öğretmenine cok yalvarmama rağmen sıfır degılde 3 vermişti :) Tabi o zaman cocuktuk. heves işte :)[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 4.16[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 lise 2 işte fr 4 mat 4 edeb 4 kimya 4 fizik 5 öyle işte ha analtik 2 tam 4.0 ortalama[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Lise 3 4.33 ortalama[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 lise 2 4.42 ortalama :).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 walla bana gore cok iyi bi karne(orta okuldan ıyı ya) Lise 1 edebiyat 4 din 4 resim 5 beden 5 saglik 4 kimya 5 cografya 5 biyoloji 4 fizik 4 tarih 5 almanca 4 ingilizce 4 matematik 4 opmeye calıscam ama olmuo... ortalama 4.27 yine teşküre kaldık iyi mi? Sınav oncesi disinda otlamıyorum bana bakmayın...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ya bizim okulda takdir almak ne zor bir olaydır allahım? zar zor teşekkür aldım. 3.51[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 KArnemi almadan evime dondum(bursa), 15 gun karne almıcam, tatilim zehir olmucak[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 EN iyi notum lisede 4.96 'ydı $imdi hatırladım aah aah *hatıraların icine dalar*[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: hella, 22 January 2004 14:19 tarihinde demiş ki: 2 fizikten biri 1 dieri 5, dengesizliğe bak. kimya 1 edebiyat 2 almanca 1i 1, diğeri 2. mat 4 geo 5 başka ders ne var ? ha bio 1i1 diğeri 2. beklediğim karnem buydu, tamamen değişik geldi. 2 fizikten 1i3 diğeri 5 kimya 4 edebiyat 3 almancaların 1i 1 diğeri 3 mat 5 geo 5 biyolojilerden 1i3 dieri 4 çok iyi değil ama iyi.. beklediğime göre süper.[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mat-1 ALmanca-3 İnkılap Tarihi-3 Türkçe-3 gerisi 4-5[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Valla matım 0 :) hiç sevmem matı bilgisayar 4 gelmiş my head enter ülen sınıfta java html excel world paint hakkında en geniş bilgiye sahip benim ülem:)[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bu gidi$te ben daha bi 10 sene lise okuyacam. :)[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 topu topu 2 tane mi takdir var lan paticikte tembel herifler! Çalışın adam olun mühendis olun doktor olun lan. lol[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Benim ucundan kaçıyo takdir :( HEr yer kar bembeyaz acep okulu bugün tatil edipte karneleri vermeme gibi bişi söz konusu olur mu ( Bursa ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: -MrBomb-, 22 January 2004 16:57 tarihinde demiş ki: said: karpuz, 22 January 2004 16:13 tarihinde demiş ki: Matematik, Geometri, Analitik Geometri, Kimya, Kimya Uyg, Biyoloji, Fizik Uygulama, ingilizce, Din bilgisi, Milli Güvenlik, beden eğitimi 5 Fizik, tarih, edebiyat 4 Edit: ortalamam da 4.72 lise 2deyim fizik ve matematik 4 gerisi 5 not ortalaması 4.77 öptüm karpuzcum :-P Lise3, bi tek türkçe 4 ortalama 4.88 Öptüm bombacuğum :-)[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me. The Bride / Kill Bill Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 aha 3. takdir cıkmı$[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 karne vermediler ama gpa 3.2/4 oldu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar