lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Gecen gun install shield in sitesinden install shield dev studio 9 u undircem bi form cikti karsima adres telefon numarasi felan sordu doldurdum guzelcene. Ertesi sabah bi telefon geldi install shield dan ariom dedi download ederken sorunla kardsilastinizmi kurduktan sonra problem ciktimi kullanirken takildiginiz nokta varmi diye sordular bende dedimki bi problem yok ama crack ini bulamadim nerde var dedim :)[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 eh software $irketinin canI sIkIlan bir gorevlisi olsa gerek :)[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ikinci kere indirdim yine aradilar :) sizde indirin bakalim aricaklarmi ?[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar