Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 reklama bittim yalniz, direkt adres vermisler ya ahah.
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yazık lan acıdım adama :/ yani ölüm şekline acıdım yoksa 64 süper bi sayı :D
cs.a Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 dedem ağzı kulaklarında gitmiştir öbür dünyaya bir de tabudu 1 hafta kapatamazlar artık:)
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ya baya ileri yaşta evlenip gerdekte gelinin belini kıran vardı demek ki 64 problem yaş değil :D
olasýlýksýz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ahh be dedecim... valla bi yanım helal olsun diyo diğer yanım yazık olmuş...
calimero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bunu görünce aklıma bi bayram zamanı çıkan haber geldi. şimdi genel eve kamerayla gidiyolar. millet bi bakıyo kamerayı görünce sağa sola atlayıp kaçmaya çalışıyo. genel evde de grev var. dedenin teki geliyo. gelin oğlum gelin çekin o.ospular grev yapıyomuş. açın ulan kapıyı falan diye kapıları yumrukluyo, serzeniyo. gülmekten yarılmıştım izlediğimde. bu dedeye de yazık olmuş:D
Öne çıkan mesajlar