Gothic Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 şimcik efenim ben ehliyeti alalı daha 2 hafta oldu lakin araba sürmenin güelligi tadı damagımda kaldı 2 haftalık ehliyetli biri araba kiralayabilrimi ortalıkta 2 yıllık olması gerekirgibi bişeyler duydumda ondan bi sorayım dedim fiyatları nediro lurmu olmazmı
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Doğru duymuşsun.En az 2 yıllık ehliyetin olmalı diye biliyorum
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 2 yıl zorunlu sınır. Ehliyeti eski olan birisi ile gidip kiralayabilirsin. Fakat sen direksiyonda iken araca bir hasar gerçekleşirse kasko ödemez.
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 amac direksiyonu gelistirmekse ehliyet sahibi olanlar için özel kurslar var. amac gezip tozmaksa tek yol yukarıda verdiğim. riski senin tabi.
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Birde araçla kaza yaparsan, hasarı sen ödemezsin ama arabanın serviste yattığı günler için günlük kiralama bedelini ödersin.
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 walla ben ehliyetimi alır almaz üzerinden 2 hafta geçti ve araba kiraladım =) mezuniyetimiz wardı bende arabasız gitmek istemedim ve kiralamaya gittim.. dedi ehliyetin kaç senelik dedim iki haftalık :D ama sana veremeyiz dedi bnde dolmuşcu oldugumu söledim (ki gerçekte de öle) direksiyoumun da iyi oldugunu söledim ve oda kiralamama izin werdi yani 2 yıl fln sallamasınlar =)=)=)
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ya şehir içinde 2-3 sokak turlamak gerekiyo bazen :D e bide ilk heves kaza olmazya çok kalabalık bile değil bizim buralar yani gidersem bide adamı kafalarsam her türlü alırım yani iyi o zaman :D
Öne çıkan mesajlar