arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 bu oyuna güzel harita bulmak ne zor iş aradığım haritanın özellikleri istediğim renk ve kuvveti (order life death hede hödö..) seçebilicem en azından 3 kişilik olacak ama boyut olarak baya büyük olacak insan oyuncu sayısı istediim kadar olabiliecek çook bol sayıda yaratık olacak map in kendine has quest i olmicak defeat condition : lose all towns hede hödö olacak nette bulamadım aradığım gibi bişe sizde var mı ? varsa adı ne nerden bulunur ? not : expansion değil heroes 4 için arıyorum..[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır*
Gilean Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Evet bende bulamamıştım..[hline]Experience My Dead Side
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Arcane isteklerin doğrultusunda bi harita yapiim sana :) Bi ara kasip yapmiştim 3 için. Baya güzel olmuştu.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 süper olur valla bu arada design ı da güzel olsun istiyorum evet çok şey istiyorum ama bu özelliklerin olmadığı haritalarda oynamak bayar[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır*
Öne çıkan mesajlar