Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Zar zor 3 kuruş para denkleştirdim amfi almak için, nedense türkiyeye gelmediğinden mecbur yurt dışından alacağım, amfi parası kadar gümrük biniyor üstüne. Yok mu aşmanın bir yolu? Rüşvet ya da katakulli olarak değil yani yasal bir yol istiyorum. %40 felan olsa ödemeye razıyım yine ama çok komik şu fiyat. 2 katına çıkar diyorlar fff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 yok bir yolu, yurtdışına çıkmış birine sipariş vericeksin veya öğrenci forumlarından birini ayarlayıp 50$ verip gözün kapalı güvenip getireceğine inanacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 yüzde 40 ötv yüzde 18 de kdv gelio olması lazım. ama ötv var mı anfilere bilemiycem mantıken olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ötv var. abi yurtdışından birine getirtmeyi bırak gidip ben alıcam mümkün olsa ama kendin alsan bile sorun çıkıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 mesela kendin gidip gitar alıp bu benim diyerek gümrüge sokmadan yanında getirebiliodun. ben yurtdışına gitarım ve ufak amfimle girip cıkmıştım. kimsede sormadı bişey. belki aynı yontemle gidip sen alabilirsin ama daha pahalıya gelir herhal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Götürüp getirmek sorun değil ki. Geçerken pasaportuna işliyorlar. Ama gidip ordan alırsan veya burdan amfiyle gidip orda bırakırsan sorun çıkıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 hmm ben hatırlamıorum ya işlenme olayını falan. cok oldu gideli 4 5 sene oldu dogrudur belki. bide sistem deişti sonradan diye bişey duymuştum bu bavul ticaretini onlemek icin falan artık soruyolarmış herşeyin faturasını bilmemnesini sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 kendin gidip alsan sorun çıkacağını sanmıyorum, neden çıksın ki? kişisel kullanım için alıyorsun sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 marka model söyleyeceksin burdan bakacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 kutusunda getirmezse sorun çıkmaz açık getirecek elinde veya koli olarak paketleyeceksiniz.. çok yaptım ordan biliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Abi amfiyi belki taşırım da, kabin ı ıh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Benimde gümrük hakkında sorularım var. Amerikadan arkadaşım psp gönderecek bana.160$ ama gümrüğe takılmasıyla falan uğraşmak istemiyorum.Gift olarak gönderse fatura vesaire koymasa kutusunun içine pspnin gümrüğe takılırmı?veya ne yaparsak takılmaz?yada takılırsa ne kadarlık ücret ödemem gerekir?fikri olan varmı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 mithr'in sorduğu sorunun cevabını ben de ilgi ile bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 yılbaşı zamanı ve bayramlarda gümrük 300-400 euro civarına cıkıyor... ben 6 tane parfüm getirdim direk geldi hiç takılmadan ayrıca saksafonda getirdim o da sorunsuz geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 arkadaşlar alacağım amfi dediğiniz fiyatların biraz üstünde. 400 euro felan kurtarmıyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar