kingpin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Elektrikler devamlı gidip geldiğinden bilgisayar sapıttı ve normalde f8 e basarak açtığımız menüyü kendiliğinden açtı bende Windows'u olağan şekli ile başlat dedim ondan sonra renkler acayip sapıttı .. Özelliklerden renk kalitesine bakıyorum 4bit(en düşük) çözünürlükte 800*600 de kaldı değiştirilmiyor ikiside ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin az önce mesajı yazmaya çalışırken yine gitti hdd uçucak yakında..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Başlangıçta RUNDLL hata veriyor zaten C:WINDOWSsystem32NvCpl.dll yüklemede hata diyor.. nedir bu dosya ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 sanirim nvidia'nin driver'iydi sitesinden detonator'u kur duzelir.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Kötü bi ihtimal ekran kartında yanmış olabilir ama o zaman hiç görüntü gelmez bi diğer ihtimal hard diskte driver dosyaları zarar görmüş olabilir driveri tekrar yükle [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 23 January 2004 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar