spompas Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 satıyorum içindekiler 1. account 70 ytl -condition zero -condition zero deleted scenes -day of defeat -day of defeat source -counter-strike -counter-strike source -half life source -half-life 1 -half life 2 -half life 2 lost coast -half life 2 episode one -half life 2 epsiode two -potal -Teamfortess classic -teamfortress 2 -deathmach classic -ricochet 2. account 100 ytl -bioshock -COD4 -quake wars -flat out 2 -juiced 2
tunca Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 iyi fiyat aslında neden kimse ilgilenmemiş garip
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 1. account biraz pahalı olmuş sanki, gerçi hepsi var benim accountumda da fakat 2. account leziz hakkaten cod4 ve et oynamak isteyenler için.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bilgisayarı yenileyeceğim, sen satmadan yenilersem talibim. bu arada hile yapıp her yerden banlanmış acc satmıyon dime :P
spompas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 tek bir serverdan bile banlanmadım hile falan yok , ya zaten sorun olursa telefonumu falan veririm para iade!
spompas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 a ayrıca bugun dün gece birisyle görüştğm şimdi pndan mesaj bekliyorm gidebilir ikiside.hayırlısı olsun.
Öne çıkan mesajlar