spompas Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 satıyorum içindekiler 1. account 70 ytl -condition zero -condition zero deleted scenes -day of defeat -day of defeat source -counter-strike -counter-strike source -half life source -half-life 1 -half life 2 -half life 2 lost coast -half life 2 episode one -half life 2 epsiode two -potal -Teamfortess classic -teamfortress 2 -deathmach classic -ricochet 2. account 100 ytl -bioshock -COD4 -quake wars -flat out 2 -juiced 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 iyi fiyat aslında neden kimse ilgilenmemiş garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 1. account biraz pahalı olmuş sanki, gerçi hepsi var benim accountumda da fakat 2. account leziz hakkaten cod4 ve et oynamak isteyenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bilgisayarı yenileyeceğim, sen satmadan yenilersem talibim. bu arada hile yapıp her yerden banlanmış acc satmıyon dime :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 tek bir serverdan bile banlanmadım hile falan yok , ya zaten sorun olursa telefonumu falan veririm para iade! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 a ayrıca bugun dün gece birisyle görüştğm şimdi pndan mesaj bekliyorm gidebilir ikiside.hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar