kopekolduren Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Merhabayın dun aksam ketra orc da solo yaparken ruslar acıdı halime herhalde geldiler yardıma bi kac print screen alayim dedim statlar hakkında :D DC robe ve arcana robe burda da mage crit olayi saygilar :D birde pk/pvp sisteminde bi degisiklik yok gibi dun aksam 2 kisiyi kestim 1488 karma aldım ( interludekikadar) karmayi temizlemem 8dk mi aldi bu da interluda deki gibi pek b degisiklik yok gibi , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 X( biri seni durdursun >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 eveet bi kac pictures aldim l2 friendlerden :D soran arkadaslar vardi akamanah nasil bisey diye alin size akamanah :D:D calismalalrimiz devam edecektir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 yaptiklarimziz yapacaklamizin teminatıdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 peki bu gorunuse ne sebep oluyor iste bu iste bu gici gırık silah bu kadar degisiklige sebep oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Daha cok yeni flash goruntulerle geldim :D dun aksam arkadaslardan rica ettim bi kac screen shots gonderdiler TEON server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 bu oyuna mı başlasam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 lol ne kadar hızlısın hocam yav:d daha upload ettigim sayfayı gordum senin yorumunla beraber :D:D bu aradasatılık saglam char var elimizde :D baslayacaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Ne biliyim. Yapabilir miyim bilmiyorum ki. 1.5 sene önceye kadar knight oynuyordum da veletler sıktı canımı. Nasıl oyunda velet var mı? Nayta benziyor mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Oyun ücretli.Gnayta mantıksal benzerliği var ama her açıdan çok daha üstün bir oyun. Grafiksel olarak oynanabilirlik ve tabiiki derinlik. Deneme sürümü var.Gir bak takıl biraz. Beğenirsen devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SherifTR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Güzel ss ler. Özellikle Simsek in title ina bayıldım dead terroris ahmed in sözü değilmiydi o "silence, i kill u" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 SherifTR said: Güzel ss ler. Özellikle Simsek in title ina bayıldım dead terroris ahmed in sözü değilmiydi o "silence, i kill u" :D evet achmed alıntı bir soz,hocam ssler sadece anlık goruntuler asıl hayat oynarken yasanıyor :D bu goruntuler ketra orc raidlerini kestikten sonra kayda alınmıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SherifTR Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Hmm siz ketracısınız demek. Bizim burda nerdeyse bütün bartz silenos keser. Server transferiyle gelenler genelde bosslar konusunda ortada kalıyolar çünkü ketrayla ally olan oyuncu ve klan yok denecek kadar az. Biz o yana geçsek aynı durum bizim içinde geçerlidir sanırım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Teon'da daha dengeli ketra&silenos mücadelesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 yukarda benim daha once ekledigim SS' lerinden birindeki title' a dikkatini cekerim :D " ketra elf tarkan" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SherifTR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ahaha evt farkettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SherifTR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Bunlarda benim aşkım bidenem idil imin resimleri:D Ve bizim çeteden bazı resimler :D Event sırasında 2 küçük tavşancık,arkadan tavşan kulağı yapmaya gerek yok hamurunda var zaten:D benim pp ve arkadaşın se si :) İlk dino island tecrübemiz ve hüsran :D Aaah ah Beyaz dedem öyle uluorta her yere yatmaz gitmiş ağaç altında yatmış toprağı bol olsun :P Rift te yılbaşı hatırası, action menu açık kalmış sry:) Bunlarda deneme amaçlı kastığım başka klasslar: Sağda kadraja giren ihtiyarı tanımıyorum, münasebetsiz estetiğimi bozdu resim çekinirken. Güya armorunu almışımda geri vermemişim küllüm yalan :D (s grade sete aldanmayın çakma s grade:P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 guzelmis :D beyazdan haber varmı neler yapıyor ?msn e de girmiyor paticika da yazmıyor,gorursen selam soylersin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SherifTR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Oldu söylerim :) Napsın işte torun torba sahibi oldu ama demon splinter ları yerlere sürte sürte hala tyrant kasıyor. Yanından geçen durup meraklı meraklı bakıyor :D izleyicilere bilet kesip köşeyi dönsek diye düşünüyoruz 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar