Mexican Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Selamlar :) aranızda korku filmleriyle ilgilenen seven arkadaşlar varsa yeni korku filmi sitesi projemize yardım etmek isteyenler varsa buradan ulaşabilir Yakında açacağımız site çok geniş çaplı olacak bayağı iyi bir site olacak zaten şu an bir korku filmi sitesi yok her türünü bayağı ele alacağız Yardım etmek isteyenler proede yer almak isteyenler bana ulaşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 film değilde sana gercek olayların yasandiği site vereyim bi bak istersen tecrübe edinirsin :-) www.rotten.com[signature][hline]....... ICQ=173110143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 aha bide bu var ama cok korkunc piskolojini etkiliyebilir ona göre demedi deme :-P www.medyumalidegermenci.com/resimler.htm[signature][hline]....... ICQ=173110143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ee ben yardim ederim boyle süper bi korku filmi bilgim yok sadece klasik amerikan korku filmlerinde kullanilan efektleri ve kamera açılarini ezberledim :D[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar