Sin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Dün sabaha karşı 06:00 gibi oyundan cikip bilgisayara restart attim bir daha girmeye calistigimda swgclient_r hatasi verdi... swgclient dosyasini baska bi yere eydekelyip sildim sonra patchde tekrar cekti dosyayi.. Oyuna girdi eclipse ye girmeye claisinca loading ekranindayken windows a donuyor... Diger charlarla oyuna giriyor.. bitek eclipseye mahsus bu durum bende... Alexi ye sifremi verdim o girdi charla chari db letti baska yere goturdu ama gene sorun cozulmedi.. bi yolunu bilen varmidir swg yi komple islip tekrar mi yüklesem...[signature][hline]Sufi, 11 December 2003 16:54 tarihinde demiş ki: bölümün adı futbol olarak değiştirilmeli. başka spor bilmeyiz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 swgyi yeniden yüklersen patchler falan kasar baya http://www.station.sony.com/en/instantchat.jsp bu adresten live chatle yardım alablirsin,bana çok yardımcı olmuşlardı[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ok ya sorunun benden kaynaklandigini tahmin ettigim icin profiles i sildim.... düzeldi tek kaybim desktop ve makrolar oldu onlarida tekrar yazariz sorun deigl[signature][hline]Sufi, 11 December 2003 16:54 tarihinde demiş ki: bölümün adı futbol olarak değiştirilmeli. başka spor bilmeyiz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaden Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Y sne allah askına sole napacam ya loadingden windows ekranina donuyo acelem war bi bak ya[signature][hline]Deno O'Connor Master Commando(az kaldi) Master Creature Handler(commandodan sonra) Master Teras Kasi Artist(creature handlerdan sonra) Master Musician (skillim kalirsa bide bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar