unac Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 evet aldım.. bunu kullanan var mı. memnun musunuz? aldıktan sonra nden soruyosun lan demeyin merak ettm.. aslında aldıktan sonra ekşiye baktım pek memnun kalmamıslar..ama tasarımı allah için muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ben de yazın almıştım. memnunum diyebilirim, tasarım süper zaten, boyutu, görünümü iyi ki almışım dedirtiyor. bence tek eksiği tüm samsunglarda olduğu gibi oyun, yazılım vs.nin telefona yüklenmesinin nokialar kadar kolay olmaması, biraz uğraştırması. bir de fotoğraf makinesinin auto focus olayı çok sinir bozucu, 4 saniye falan bekliyor bastıktan sonra. hızlı çekmek istiyorsan eğer seri bir şekilde 2 kez bas tuşa, hemen çekiyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disparition Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Ekranı çok kolay çiziliyor gördüğüm kadarıyla, dizaynıda pek robust değil. Klasik Samsung sorunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 birde ben bi bug kesfettim alette bazen sessiz den cıkarıp tekrar sesli ye aldıınızda titreşimden cıkıo tekrar ayarlamanız gerekio sizdede warmı bole bişi yoksa ben yanlıs bişimi yapıorm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar