Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa filmleri isterim

SilverSurfer

Öne çıkan mesajlar

slm italyan ve ispanyol sineması ağırlıklı olarak avrupa filmlerinin vcd yada divx (daha iyi olur) olarak satan (Ankarada) biyer biliyomusunuz? zeki demirkubuz ve nuri bilge ceylanın filmleride lazım.
maltepe pazarının nerdeyse bütün standlarına baktım hep vizyon filmleri var maalesef, bu ne ya ben almodovar istiyom :(
Sosyal ağlarda paylaş

abi naptin maltepe pazarinda olurmu!
bak bizim bilkentteki adamda ben fellini gordum ondan gel al istersen ama izlemek istersen sinemada kızılırmak paso super gosterimler yapio yok fransiz polisiye sinemasi capon sinemasi fln surekli onlarin donemleri oluo onlara git o dedigin filmlerin divx fln zor bulunur.
ama bilkent2deki bu adam super ftp sitelerine ulasabiliyor ona dersen ben bu filmleri istiorum bi haftada sana dvdye bile ceker(15 milyon)
cok reklam oldu! alakam yok adamla yani soyliyim
(not:divx almaya bilkent2ye gelinirmi bu havada oda bilinmez yani..)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ben yerini tam olarak tarif edemiyeceğim ancak benim ablam buluyor nereden buluyor sormadım hiç gerçekten güzel filimler alıyor aaa diyorum :-p
yerini öğrenince sana bildiririm..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu dedigim yer bilkent2nin bilgisayarcisi yani bilkent 2de kime sorsan bilir.(rogue o deil abi adam bilkentte oturmuyo evinden download edio herşeyi bilkentte iş yeri var, ama o arkadaş kimmiş ogrenmek isterim tabi :D)

netten aslında arasak fln buluruz yani avrupa filmi bulamazmıyız.. eheh bulamayiz galiba..

leman kulturun oldugu sokak varya adini unuttum hani buyuk dost fln var oralarda da olmasi lazim yani o adamlarda bi suru absurd film satiyor onlarda da olabilir[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OutTrader, 13 January 2004 10:53 tarihinde demiş ki:
leman kulturun oldugu sokak varya adini unuttum hani buyuk dost fln var oralarda da olmasi lazim yani o adamlarda bi suru absurd film satiyor onlarda da olabilir

yani allah müstahakını versin avrupa filmi dedik absürd demişin ulen alacağın olsun koptum akşam akşam :-D
Sosyal ağlarda paylaş

ben her bişiye absurd diyorum :D
absurd derken orda "irfanin intikami" yanında "fellini's rome" fln.. absurd olan o yani adamlar film olsunda ne olursa olsun gibisinden koyuyolar filmleri ondan :D[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilverSurfer, 12 January 2004 16:39 tarihinde demiş ki:
ha buarada kızılırmak ankapol falan hakkaten güzel filmler gösteriyo takip etmeyede çalışıyom ama biraz arşivci bi tip olduğumdan çok sevdiğim filmlerin vcd veya bişekilde cdsinide bulundurmak istiyorum.

elimde "life is wonderful"un (ya da ismi onun gibi birşeydi) vcd'si var, sana çekip yollarim istersen. snatch ve vidock'un da dvd'leri var, eger div-x'e cevirebilecek bir program bulursam onları da cekip yollayabilirim. ayrica 2000'e yakin vhs kaset arsivim var, onları da bi ara bi sınıflamak istiyorum, bazıları eskiden tv'den cektigim avrupa filmleri. ama o kaset arşivini pek yakın zamanda sınıflayabileceğimi zannetmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
solaris, 14 January 2004 21:53 tarihinde demiş ki:
...ayrica 2000'e yakin vhs kaset arsivim var...

neler var arşivinden o kasetleri cd fln yapmanin bi yolu yok mu?[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Sosyal ağlarda paylaş

ben istanbul'dayim,

ya o 2000e yakin vhs arasinda bazi avrupa filmleri de var, eskiden (80'lerde) bizim video klüp vardi, sonra kapaninca kasetleri de eve geldi, ben de sevdigim seyleri kaydettim (%80'i tv'den), altyazili cine5 filmleri vardi ki onlarin cogu amerikan, bi de yine altyazili avrupa filmleri vardi (90larda sali aksamlari trt2'de "2 film birden" vardi, avrupa filmleri verirlerdi) onlarin bazilari var ama onlar cidden cok buyuk azinlikta. belki en fazla 8-10 tane vardir.

capture kart'im var, onlari m-peg'e çevirebilirim, hatta m-peg2'ye de cevirebilirim (görüntü kalitesi çok daha iyi olur) ama o zaman cd'ye sigmaz...m-peg2'den div-x'e ceviren bi program biliyosaniz (mutlaka vardir), o zaman div-x'e de cevirebilirim o filmleri. o zaman da cd'ye basip yollayabilirim. hatta sende de div-x arşiv varsa takas yapariz kopyalayip.
Sosyal ağlarda paylaş

buldum walla nerde olduğunu tarif edeyim bi suru satıyolardi elimde fazla para yoktu ondan anca elveda lenin'i aldim
kızılaydaki büyük dostun yaninda(merdivenlere dogru) hemen sagda bi bazaar havasinda kucuk bi çarşı var içerde bi suru kucuk yer var bişiler satıolar bi suru divx fln satan yer vardi aradim buldum bi suru sey gidin bi bakin walla
[tam adres almiştim kaybettim bulunca yazcam][signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...