eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ya sabah 6 dan beri yağıyo saat 14:00 ı gösteriyo bu nedir ya yarın daha da artcakmış ya okullar bitti tam tatillik kar geldi[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 walla ankara zaten karlıydı ama size de ii olmu$ bemmbeyaz olur oralarda $imdi[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Ankara Karlı?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Sabah hiç bişi yoktu yarım saat bi saat önce kar yağmaya başladı yerler ıslaktı tutmaz dedim şimdi bembeyaz fay canına ( Bursa ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 valla burda okullar tatil elektrikler yoktu 10 dk önce gldi ama dehşet bir fırtına vardı şimdi bişiy yok (Antalya)[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: quamor, 22 January 2004 14:31 tarihinde demiş ki: Ankara Karlı? or-an sitesi her kı$ karlıdır ehehe[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 c.tesi d.günümü kutlıcam ama bu havada köprüden karşıya geçmek falan ooof of. hay ben bu karın... neyse küfretmiyim gündüz vakti. zaten "işten eve nasıl dönces lan" sorusu yordu bünyeyi :)[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Bursa'da bi ara feci tipi yağIyodu[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 sizde yine kar bizde 250km süratle rüzgar var doluda cabası =) dolu vurdumu napar en azdan baya bi kişi bilir hele 250km lik bir rüzgarla vurdugunu düşün? eh... [antalya][signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 yalan söleme be dolu yağmadı :P[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 şimdi dişlerimi sıkıp dudaklarıma kanamayı öğrettim ki bu kızıl damlalar körpe yanağında bir veda busesi olsun bu da benden sana heba edilmiş bir aşkın son nefesi olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 istanbul feci ya.2 adım gidilmio.cebinize taş koymazsanız rüzgar kapar gider sizi walla.[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 sakarya da sabah yagmur yagıyordu işim vardı cıktım dısarı donuma kadar ıslandım sonra ogleden sonrada bi kar basladı simdi heryer tuttu feci kar var kampüse cıkışta minibüsler zor gidiyormus sanırım tutacak orasıda yarın final var bitane ne olcak belli değil burada mahsur kalmayımda ben ist yi özledim yahu[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 dün istanbulda aşırı sağnak verdı saat 3 gibi yanılmıyosam 15 dklık yürüyüşte giysilerim 3 kat ağırlık yapmaya başladı yolda ve kaşımdan su akıyodu aşırı ıslandım sabah servisi bekliyorum 5-10 dk dışarda kaldım saat 07:20 sularında kardan adam oldum ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 *!tanrıya isyan etmeye yeltenir,başına birçok olay gelmesine ragmer tanrıya isyan etmemiştir, susar... düşünür... karın yağmasını seyre dalar... uzun uzun kaybettiklerini düşünür...*[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 neyse o karlar buraya gelicek felsefesi ile düşünelim biz ankliler :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Ateist olacam ya. Ulan offfff...[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bursa da kar çoşmuş habreini aldım da yağmasın ankaraya yarın cope sınavı var valla :)[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: Alexi_Septimus, 22 January 2004 16:46 tarihinde demiş ki: Ateist olacam ya. Ulan offfff... :lol: :yapma: :lol:[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ulan biz ne şanssız insanlarız,vali'de biraz zeki galiba. Yahu,okullar bitti kar başladı deli gibi,onda da tatil yaptılar yarını,bugun karne verdiler... :)[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 izmirde çok garip bi hava vardı sabah hava kasvetliydi ama bi 10-15dklığına kapkara oldu heryer öyle böyle değil deli gibide yağmur vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Valla biz buradan eve nasıl gideceğimizi düşünüyoruz kara kara...[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Ankaradada gece varmış diyorlar ama hava yağmurlu zaten tutmaz üstelik tutsada bi şeye yaramaz yağmasın.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 *!en sert kışların geçtiği bir yerde olduğu halde bu yıl karın bir türlü yağmamasına hayret eder*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ulan okula gitmedim bgn yrn giderim karneyi alırım öğlen diye işe bak bide elektrikler yarım saat önce geldi okula gitsem daha iyiydi böyle karın ben............!!!!!! karne de kaldı şimdi pöfff[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ya şimdi okul tatil oldu yarın okula gidip karneyi alabilcez mi nedir yani anlamadım ben :). bi de sabah bursada yağmur vardı çıktım dışarı stüdyoydu sinemaydı falan derken bi çıktım oha dışarsı bembeyaz :) ayağımdada spor ayakkabılar vardı eve geldiğimde ayaklarımı hissetmiyodum zaten ehe[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar