WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Selam can sıkıntısından sole bır dolanam dedım ve trammelden ayrılarak felucıa dunyasına gectım bır surelıne.. Madencı oldugumuzdan hemen basldım kazma ve gozlerım faltası gıbı acıldı.Dunyanın oresı cıkıor..INANILMAZ...ama gel gelelolım bır tek skıll gaın gelmedı.Sımdı soruorum acaba felucıada skıll gaın yokmu ?[signature][hline]avatar nasıl yerlestirebilirim buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 var skil capini bi kontrol et bakalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 mining de belli bir noktadan sonra ore lari eriterek skill alabilirsin sanirim sende o asamadasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 takılmış olmalı çünkü fel de sadece ore'lar değil skill gain de çok daha fazla. şöyle diyeyim 50 taming bir tamer yaptım ve direk fel ice isle'a gittim tam 3 günde nightmare'e bindim. hatta baya zevkli oluyor action'ı da iyi sıkılınmaz skill çalışılırken :) pk lar falan. ama üzerinizde hiçbirşey olmasın. bir süre sonra durumu anlayıp vazgeçiyorlar zaten. bir maceramı anlatayım bayaa gülmüştüm: don-kilot taming çalışıyorum hep peşimde 4 polarla geziyorum 5'inciyi tame edip öbür dördüne öldürtüyorum ve benim diğer 4 polar gri oluyor mavi bir hayvanı öldürdükleri için. mouse ile üzerine gelmedikçe de tame oldukları anlaşılmıyor. npc gibi görünüyor benim bulunduğum ekrana girince. pk'nın teki geldi direk attack verdi bana ve şansım iyi gitti adam polarlarım ile private bir evin girişinde sıkıştı ve öldü. polarların kendisine saldırdığını anladığında sıkışmıştı zaten. ben de alay eder gibi o adam polarlardan kurtulmaya çalışırken başladım taming'e ölünce de lootladım kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 felde skill i bilmiorm ama en son mining ile cikartilan orelar X2 seklinde geliyordu[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ben 8x8 lari genelde fell de yapardim ama cok fazla aksiyon yasamaktan skill kasamaz olmustum.3-4 kere felan gemim calinmistir heralde heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Valla benim felde calıstıgım alana henuz kimse girmedi ama bilkmirum yani illa birinin olmasıda gerekmıyor bunun ıcın.Ben zaten kendim icin yeterince tehlikeliyim.Ornekm i : Mesela ucuza bulunmus 3 adet garg.pickaxe alınıyor ve sehir icinde guard korumasında olmanın verdıgı guvenle baslanıyor kazılmaya covede.Bır sure sonra agapite ele .. spawn oluyor.Bir an için karsılıklı bakılıyor. ( sanırım o an bu salak nıye kacmıyokı felan demıstır ) O bakıs anaında ben ee? nerde bu guard lar dıye dusunurken ılk olarak bana vuruor ele ve ben oluorum sonra ıcınde 2 k ıron ve bılmumum mıktarda renkli ingot olan beetle m ( sevgılı TOSBAAM ) benim oldugumu gorup ıntıkam ıcın alıor ele ye ve tabıkı anında oda yerde..Tabı bız reslenıoruz gelıoruz felan o anda guard gelıor ama ıs ısten gecmıs. Ne demekmıs ? ınsan ne ederse kendıne eder , hıc baska yerden bısı beklemeye gerek yok. ps : bu arada yaptıgım arastırmalar sonucunda gec gelen o guardın alemde eylenırken cekılmıs fotolarını buldum.LB ye denk gelırsem atacam yuzune bu mu be koruma dıe ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Habire yeni konu acmıyım die buraya yazıyımd edım.Alakalı ne de olsA. Sorum sole : Ben sımdı mınerım..bs de var ve param yok.BS ıle urettım malzemelerde bakıorum ıngot basına 3-4 gp arası kazanıorum.EE? ben zaten ıngot olarak vendora sattım zaman ıngot basına 9 gp alıorum ? * lakın bugun gordumkı urettın urunun kalıtesı cok onemlı ımıs.Ring mail gloves 45 gp verıo exp. yapar isem 90 gp 110 gp arası oynuo... aslında sorumu cevaplıorum ama neyse.. 2.Sorum ise renkli ingotlar ile ne zaman calısmaya baslayabılecegım ? bs 61 su an ?[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 65 dull copper/70 shadow/75 copper/80 bronze/85 gold/90 agapite/95 verite/99 valorite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Saol[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar