Popeye Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 kimler vardı rebel ? bi arkadaş başladıda kettemoorda rebel olmayı düşünüyomuş ilgili yere başvursun dedim :)[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 abi orda bulamassan eclipse ye yolla biz göz kulak oluruz[signature][hline]Sufi, 11 December 2003 16:54 tarihinde demiş ki: bölümün adı futbol olarak değiştirilmeli. başka spor bilmeyiz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 hani hep gavurları öldürüodum.. birazda tanıdık öldürelim demi :)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Biz variz pop. AO daki Ancarim Iron Legion'un SWG ayagini kurmustuk. Simdilik eskilerden sadece 25 kisi var ama disardan adam almayada basliyoruz artik. Bunun disinda Novacorps da bir kac turk arkadasimiz mevcut ama guild neutral di sanirim. [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 19 January 2004 10:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Hazır kettemoor konusu açılmışken =) Lion sizden eclipse le holo trade etmek isteyen olursa haberim olsun hala bi holo eksik ve kettemoor da holom duruyo...[signature][hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse -------------------------------------- I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 benim de eclipse holom duruyo halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Akşam oyunda olursan kettemoor a gelir tell atarim o zaman bu topici daha fazla sulandırmayalım =P[signature][hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse -------------------------------------- I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 hmm bugun bende kettemoordayim ;)[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 tabi mailim erken gelirse :p[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 vay be tüm AO cular SWG ye başladı =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 yok ben hala aodayimda bi ugriim bakim nasilmis nasi gidiyomus o kadar degisti fixlendi dediniz gaza getirdiniz :p[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 zengin olmakta ayri bisi canim :p[signature][hline]"Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 NovaCorp'ta ben, Blackrose ve Soulless var-dik... Neutral bi guild her ne kadar icinde en dahil bi suru rebel olsa da. Rose ve Soulles aylardir girmiyolar ama... Ben de bu hafta sonunda birakiyorum. AIL superdir, orayi dusunun =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Ekran karti problemi yuzunden yoktum 2 haftadir.Yenisini aldim ama oyuna pek vakit ayiramiyorum buaralar.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ne güzel insanlar vakit ayıramıo.. bendede olsa böle bişi keşke.. bağlandım resmen oyuna[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 hmm ben gene takiliyim biraz marksmanim :p dolaniorum ortalikda[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ben varım,dra var,phalanx var valla,öyle takılıyoruz:) ama ben heran imp olabilirim[signature][hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ehe zaten sizin için açmıştım bu konuyu imp olun rebel bak az kişi var ugraşılmaz :) hem pvp için eatarla takılırsınız bol bol baya tecrübe olur sürekli raiddeyim falan diye mesaj atıyo çünkü heh[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 valla hoca bana da bi tane carbine lazim,şöyle iyisinden,carbine kasmam lazım:) umarım abartmış olmuyorum:P[signature][hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 pop biliyosun artik 250k dan kiralicaksin krayt blasterlari uber helmet vermeyi dusunuyosan kirasi onun da ayni... görmiyim örtülü ödenek felan basarim ortaligi :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: Popeye, 22 January 2004 12:19 tarihinde demiş ki: hem pvp için eatarla takılırsınız bol bol baya tecrübe olur sürekli raiddeyim falan diye mesaj atıyo çünkü heh rebel olsalarda benle takılırlarki :) tabi ölen taraf olmak kötü tecrübe olur onlara :)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 hmm o zaman usenmeden yeni bir alt yapsanizda birlikde bisiler yapsak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar