Brigand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Arkadaşlar son zamanlarda firefox ile resimleri yüklerken can çekişiyorum. 512k internet var ve hiçbir download olmazken resimler geç yükleniyor. İlla sayfayı yeniden açmam gerekiyor, yoksa 5-6 dakikada ancak yüklüyor. IE7'de hiç böyle bir problem yok. Firefoxta bu problem ile karşılaşan, çözebilen, çözüm yolları düşünen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Hmm çözdüm sanırım. about:config'ten persistent connection olaylarını kapatıp per server connectionlarını default değerlere aldım. Ama hala şunu çözemiyorum, IE image ve js dosyalarını çok güzel cacheliyor. Firefox kapatıp tekrar açınca bütün resimleri tekrar yüklüyor. Cache'yi seçeneklerden 150mb yapmıştım, şimdi 500'e çıkardım ama o cache sanki diskteki cache değil de bellek üzerinde tutulan nesnelerin cachesi gibi geliyor. Bu ayarda yapabileceğimiz birşey var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ben de yok öyle bişey lakin başka bişey var Şöyle ki, herhangi bir dosyayı download etmek istediğimde downloada başlama süresi insanı öldürecek cinsten. Atıyorum 2 kb lık bir şeyi indiricem, 5-6 sn falan dl etmeye başlamasını bekliyorum, uzun zamandır böyle bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bende de firefox çok geç açılıo ya deli olcam pc açılıo fln herşey yüklenio tıklıom ie ye hemen açılıo sonra firefoxa tıklıom abartmıom bi 30sn sonra fln açılıyor bazen diyorum acaba tıklamadım mı o kadar uzun sürüyor deli olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Eklentileri silip cookie bookmark temizlemesi filan yapınca hızlı açılır. Amma illede ie gibi olsun diyosan firefox preloader indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 hmm indiriom birazdan denicem teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar