Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DM'i Kazıklamak!!!!

Batilc

Öne çıkan mesajlar

Bugun cok kopartici bi olay basıma geldi... Arkadaslarla 4 kisi frp ceviriyoruz... 1imiz dm, ben dwarf 1.ark insan fighter, 2.ark halfelf (!) druid (ikna edemedik clerice dinlemiyo:-P) falan... en son bs de bi paladin kesmek durumunda kaldık ardından paladinin cesedini ortalıktan yokettikten sonra (dogradık filan (birazını yedim (ıyk))) bs den adam gibi bi hammer aldım (adam gibi dedigim de balta ha (dnd deki cüce urgoşuna benziyo)) 10 golda. ertesi gun paladin oldurmekten yakalandık bi sekilde ve bisiler oldu iste kole olduk... kole olarak savasırken bızım bs benı kurtarmaya geldı ama öldü... elindeki baltayı aldım 1d12 +1 lik ve benim eski hammeri satmaya gittim bs ye (tamam öldü ama başkasını yerleştirmişler bile :-P ) ve orda bomba patladı dm e elimdeki uyduruk hammeri 25 golda sattım...
bunu farkedince yarıldık.... tabi dm geri almadı parayı....sizinde bole seleriniz varsa yazın cekinmeyin :-P

not 1): bs= blacksmith
not 2): bıraz kısa kestım kolelıkten fılan cıktık daha sonra ( arkadasin gunun yarısını alacagını dusundugu combatta ben ve insan ark. ikimizde ayrı mınatourlara critical vurarak devirmemizle 5 dakada bitti de :-P )[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
We Are The Ones Who Are Saps
Dals
Woods
Sosyal ağlarda paylaş

abidm amateur ve zaten okul ortamında oyanan bı oyun bu kadar olabiliyo.... ama dikkat ettim cok bug yok ben burda bayasey atladım belki ondandır... siz bug soleyin ben hemen fixliyim :P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
Dals
Woods
Sosyal ağlarda paylaş

benimde dm lik hayatımda bi kere böle bişiy olmuştu 10 altınlık itemı direk phb ye bakmadan 35 e almıştım ama ne olmuş???....bs nin o anda kafası karışıkmış belki de ? :D[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

baya komik oluo... arkadas once phbden baktı 20 dedi (50lilik sey) sonra ben pazarlıkla 30 yaptım bıraz daha ısrar edınce 25 e cektı falan ... sonucta dmyı 15 gold kazıkladım ve mutluyum.... bu arada türkçe phb de pullu zırh diye bisi var... onun ing nedir? ringmail olamaz chain hic deil plate imkansız.. letaher yada studded da deil? (ringmail olabilir bence bitek burdan da ne alaka yane demi)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
Dals
Woods
Sosyal ağlarda paylaş

saolun varolun :P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
Dals
Woods
Sosyal ağlarda paylaş

Bende tüm hafta Tiefling oynattım, Leevl adjustment almadım, Str, Dex 20 idi eksisi yoktu, ucabiliodu DM bişi demedi olsun bakalım dedi sadece =)[signature][hline]MKC
_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki;
ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?

_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);
Ayağımda ayak var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...