dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Aşağıdaki konulardan biri veya benzeri bir konu hakkında ödev yapmış ya da bilgisi olan birilerinin yardımına ihtiyacım var. -İnsan kaynakları -personel yönetimi -şirketlerin globalleşme içinde konumu -stratejik yönetim -sosyal sorumluluk projeleri -corporate social responsibilty bu veya benzeri bir ödev/çalışma yapmış ya da elinde ilgili konu ile ilgili kaynaklar bulunan, bilgisi bulunan birisi iseniz lütfen buraya yazın veya bana ulaşın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 finans yönetimi ve zaman yönetimi eğitimi ödevleri yapmıştım critical path falan çiziyoduk çalışanların çalışma periodları üst üste gelmesin mesaiye kalıp fazla para istemesinler diye düzenleme falan yapıyoduk (ne işim var benim bu konularla yarabbi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 (ne işim var benim bu konularla yarabbi) ben de diyorum aynısını o_O! halen yardım aranıyor!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 hepsi birbiriyle bağlantılı sizin okulda herhangi bi işletme fakültesi öğrencisini kıstır sana bülbül gibi şakır bunları hepsi de googleda yazar ama ne kadar derin bişi istiyosun ayrıca insan kaynakları slaytlarımı yollayabilirim dersin slaytlarını lazımsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 -inşaat şirketlerinin globalleşme içindeki konumları olarak belirlendi ama şirketlerin globalleşme içindeki konumları falan da iş görür herhal ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar