Pakize Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Biliyorum bugun kulaklarin bir baska cinlayacak Anlayacaksin seni yine nasil andigimi, ozledigimi Ellerin titreyecek, gozlerin yollarda kalacak Sende hissedeceksin yuregimde neler hissettigimi Haykiracaksin hadi yap bir delilik daha cik gel diye Kahredeceksin kaderin bize paylastirdigi hasretlige Bense isyanlardayim elimi kolumu baglayan engellere Anlayacaksin yanindayken zamani durdurmak isteyisimi Daldikca dalacak, batacaksin anilarimizin denizinde Hissedeceksin saf bir nisan yagmuru tanecigi gibi Gozlerimden dusen damlalarin soguklugunu yuzunde Son damlaydi bu bardagi tasiran diyeceksin ve Bu kez sen bir delilik yapip dindireceksin hasretimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 İlginç ama güzel...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Pakize sen bu olayi aşmissin :) Yeter ama ya zaten yeni ayrilmişiz. birde senin su yazilarin ile daha da derinlere gidioruz. Ama tebrik ediyorum güzel yazilar buluyorsun. Bu kadar okuyorsun o halde kendi yazdiklarinda vardir birazda onlari yazarsan sevinirim. bilmiyorum belki okuduklarim arasinda kendi yazdiklarinda vardir.[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bunlar mevsim normalleri, yağmurdan oluyo biliyorum...[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Yağmuru gören döktürüyor kardeşim zaten hasret acısı vurdu sevdiğim en yakınımdayken bide siz tekme atıyonuz;)Güzel olmuş pakizecim[signature][hline]Kayayı parçalayan,suyun şiddeti değil,damlaların sürekliliğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar