Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 şimdi arkadaşlar ne zamandır JPJ'nın mutheeşemliğiden solo albumlerinin mükemmeliğinden bahseden ir topic acmak istiyordum lakin, şu anda bana John Paul Jones - The Thunderthief'in sözlerini bulabilirseniz cooo minnettar kalıcam, deliler gibi aradım taraım googleun altını ustune getirdim fan sitelara baktım ama bulamadm, hanı bildiğiniz cok rkal bi lyrics sitesi vardır yazarsınız cıkar die soruyorum. şu başımdaki kalabalık bi azalsın valla gelip süper bi topik acıcam aha buraya yazıyorum, hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 cıkmadımı bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ben superim yahu buldum valla sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Ahah, süper topicmiş. Teşekkür et, bir de rica et kendi kendine bari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar